maanantai 26. joulukuuta 2011

Ihana joulu

Meidän jouluun kuuluu paljon yhdessä oloa, lämpöä, rakkautta ja ruokaa! Pieni kiire paikasta toiseen tosin paikka paikoin palellutti. Kaikkien ihanien ihmisten näkeminen oli sen pienen palelemisen arvoista. <3

Meidän perheen perinteestä en ole tainnutkaan kertoa. Joka vuosi kaikkien kesken arvomme, kenelle lahjat ostamme. Tänä vuonna soveimme myös että lapsille ostaisimme vain yhdessä lahjoja. Vaikka niin teimme, niin lahjoja oli kertynyt aivan valtava määrä. Mistä lie, varmaan naapurin pitäjän mummoja myöten kaikki olivat lahjoja laittaneet. :) 

Onneksi meillä oli innokas apulainen, ei tarvinut joulupukin yksin kaikkea kantaa. Yksi rakkaista pienistä oli kuumeessa, mutta sinnikkäästi jaksoi lahjoja aukaista. <3 Tänään tapaninpäivänä kovasti jo lahjoilla leikittiin eikä kuumeesta enää tietoakaan. Voi pieni, toivotaan ettei ole tullut tätiinsä, aina sairaana kaikkina kivoina päivinä.

Olimme tämän vuoden varmaan todella kilttejä, koska tässä vain osa lahjoistamme. Lahjoihini kuuluu yleensä, normaaliin tapaan niin käytännöllistä ja kuten asia todettiin että "hexulle pitää olla jotain turhuuksiakin". Ihania lahjoja, värikkäitä ja vähän värittömämpiä. Maalattavia, täytettäviä, kuunneltavia, nähtäviä, mietittäviä, rentouttavia, kierrätettyä, humoristisia ja totisia.. On mainittava että isäni oli tehnyt meille hienoja sytykkeitä. Mieheltäni sain uuden tulostimen. Olikohan joku vinkannut lahjalistaani, vai huomasikohan hän tarvitsevansa sitä itsekin opiskeluihinsa!

Paljon taas voisin joulun ajasta kirjoittaa ja kuviakin oli monta sataa. Ihanat joulumuistot jäävät taas mieleen ja muistoihin. Kuviakin nyt voin tulostaa kun on uusi tulostin ja valokuva-albuumikin. :) 

~~~


  
   ~~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti