torstai 8. syyskuuta 2011

Lipastot ja senkit

Syksy tuo tullesaan muutakin kuin takkatulen ja villasukat. Se on se vimma sisustaa... Kun on kesän pörrännyt pihalla, laittamassa kasvimaata ja takapuoli pitkällä nykinyt rikkaruohoja.. 

Mun innostus on nyt kasvanut suuremmaksi kuin vuosiin.. Kohta olemme vuoden omistaneet oman talomme ja ajatus järjestyksen vaihdosta on kasvanut vain suuremmaksi ja suuremmaksi. Laitan siis huonekaluja vaihtoon!!! Lähtee sohvaa, hyllykköjä ja lähtee lipastoa ja paljon muuta myyntiin. Olohuoneen vanha puusohva on siirtynyt askarteluhuoneeseen. Sielläkin viimenäkemän on siis muuttunut järjestys. Vanhan puusohvan tilalle olen raahannut kirjahyllyn. Tästä kirjahyllystä tämä hullunmylläkkä alunperin lähtikin liikkeelle. :) Takkahuoneen sohvan tilalle olen jo hommannut levitettävän laverin, pitäisi vain maalata se vielä. Takkahuoneesta lähtee myös itsetekemä lipasto uuteen kotiin, kunhan semmoinen löytyy. Makuuhuoneessa on myllerretty. Ja paljon kaikkea muuta. Kotimme on kyllä nyt vähän kuin pommin jäljiltä. Osa uusista jutuista on tuotu jo sisälle ja kaikki vanha viemättä ulos. Onneksi kamera on reissussa. :) 

Tässä nyt istuskelin ja tutkailin erilaisia lipasto/senkki mahdollisuuksi.. Koluttu kaikenmoisia sivuja, enkä ole löytänyt mieluisia. Tai no ehkä on löytynyt mutta suolainen hinta pistää ajatukset taas kuriin! Tässä teille pari ihanuutta mitä löysin. Ovat niin makeita että kun ostaa yhden, täytyy saada kaikki! 
Eli siis jalat maahan taas tyttönen!:) 

 

Tässä olisi yksi lähiputiikin suosikki.

 
Taidan kuitenkin taas jäädä odottamaan hetkeksi aikaa.
Jos löytäisin jotain vanhaa ja kaunista. Jonka voisin itse tarvittaessa laittaa.

Ideoita ja vinkkejä otetaan vastaan!?!:)

Tänään aamulla töihin mennessä kuulin lauseen joka sai hymyn kasvoille koko päiväksi. "Oikeen hyvää huomenta. Tänään on jo torstai" eikä muuta! Kuinka positiivista. Paljon ihanempaa kuulla aamulla noin mukava lause. Ennemmiin kuin joka torstainen "onneksi huomenna on jo perjantai". Myös Outi ja Nelli kävivät piipahtamassa, piristämässä ja ilmeilemässä. Nähdään pian uudestaan.

Oikein hyvää torstai illan jatkoa.

Käykää myös osallistumassa arvontaan.

3 kommenttia:

 1. Jopa olikin erilaisia lipastoja, hauskoja :)
  Laitahhan tänne tai fb kuvia myytävistä huonekaluista ;D
  Pienet asiat, niistä on hyvä mieli tehty :)

  VastaaPoista
 2. Saattaa olla että laitankin, osa on jo varattu. Mutta teen sen sitten kun olen saanut kaiken valmiiksi. Tokihan ahdasta saattaa tulla, mutta mitään en laita myyntiin ennenkuin olen varma valinnoistani. Kuten tavallista. ;)

  Eikös vain olleetkin hauskoja lipastoja tai senkkejä. Yhdellä ei tulisi miksikään ja nälkä kasvaa syödessä. :)

  VastaaPoista
 3. Oli kiva käydä - vaan olihan rankkaa ;D
  Mun piti kolmen tunnin sisään pitää sitten kolme "kahvituntia" - ihan vain muistuttaakseni itselleni, että mä saan niin tehdä, jos haluan xD *you know*
  Nellikin sammui autoon, onneksi jatkoi kotona vielä unia, ettei ollut hirveän kiukkuinen sitten ;D

  VastaaPoista