perjantai 9. syyskuuta 2011

Kohta vuosi tästä

Kaikkien blogit ovat aina täynnä kaikkea ihanaa, kaunista ja puhdasta. Tämä postaus ei todellakaan ole sitä. Vastakohta puhtaudelle. Kohta on kulunut vuosi siitä kun ostimme talomme! Kuten taisinkin asiasta jo mainita. Tältä silloin näytti ja tuntui..
Olin jo unohtanut..
  


Tikkuja takapuoleen.
Oma talomme, ensimmäisenä päivänä!:) 
 
..ja seuraavanina päivinä.. 


Valkoinen onkin aika.. valkoinen..


Ajatuksista teoiksi.
  
Päätöksissä pysyminen.
Aina ei saanut mitä toivoi..

Mutta niin monesti onnistuminen yllätti. 
<3


Käykää myös osallistumassa arvontaan täällä.

2 kommenttia:

 1. Voi Jösses, et teillä on ollu remppaa tuolla! Tosin helppohan se oli rempata, kun teki sen ennen muuttamista!!
  Te taisittekin ostaa talon aika pian meidän jälkeen? Mehän tehtiin kaupat virallisesti 1.9. mut joskus syyskuun lopulla muutettiin!

  Niin, ja saamasi pitää ;O))
  http://univiidakko.blogspot.com/2011/09/tuulikaappi.html

  VastaaPoista
 2. Ideoita puukattu jo kuviksi asti. Ja lisää ajatuksia pyörii mielessä koko ajan. Pitäisi vielä löytää jostain sähköpostiosoitteesi johon voisin laittaa kuvaa tulemaan... :) Saamani piti, JEI. Ei tarvinnut lähteä erikseen näyttämään kuvaa.

  Meillähän oli remonttia, mutta ei se helppoa ollut töiden ohella. Eikä aikaa ollut niinsanotusti paljon koska toinen asunto oli irtisanottu. Onneksi meillä oli remonttikavereita kuten nyt 80-vuotias kummitätini ja nyt reilu 3-vuotias Ee. :) <3

  Remontti ei kyllä omakotitalosta lopu, tälläkin hetkellä suunnittelen moneen huoneeseen kaikenlaista ja yritänkin remonttivimmaa pitää kurissa järjestystä vaihtamalla!!:)

  VastaaPoista