sunnuntai 4. syyskuuta 2011

KauppojenYö

Perjantai iltana vähän ennen kymmentä lähdimme mieheni kanssa Ylivieskaan kauppojen yöhön vähän shoppailemaan.. Itse asiassa minä haluan aina päästä kaupungin joen rantaan silloin. Sinne on sytytetty kynttilät koko joen rannan mitalta. Ihana näky. Varsinkin nyt kun rantaa on siistitty pari vuotta sitten ja tehty kaunis valaistu pyörätie.                
Lopulta alan aina kokeilemaan erilaisia kuvia.. Ehkä nämä nyt eivät olleetkaan niin hienoja.

Käveltyämme hetken eteenpäin, lapsuus valtasi mielen ja jäin ihastelemaan halpa-hallin pihalla olevaa lasten karuselliä, TAHTOO KANS! Mutta eihän mieheni päästänyt edes lähelle... :) heheh* Ylläri. 

Lähdettiin jatkaan matkaa ja tuttujakin tulla tupsahteli vastaan yhtenään. Kiva niin.. Emmille terveiset, ettet ole ainoa joka oli liian iso siihen karuselliin. :) Siitä matkamme tosiaan jatkui kohti kirjakauppaa, infoa. Se on kans semmoinen paikka ettei koskaan sais astua sisälle... Sieltähän lähti matkaan heti pari kirjaa! No okei, ystävälliset myyjät antoivat iloisen perjantain alennuksen minulle toisesta kirjasta, enkä sen jälkeen voinut enää vastustaa ostoa. *Oi, niin helppo asiakas* :D En pysty jättämään Milla Paloniemen kirjoja hyllyyn. Omistaa melkein kaikki* ;)
 


Romu romanttinen sisustuskirja. 
Tätä olen ihaillut tovin. 

Eihän nyt tällainen "romunkerääjä" voi jättää tällaista tarjousta!:)

Piipahdimme myös Sisustusliike PPDecorassa.  Sain mieheni suostuteltua sisälle (IHME) sillä verukkeella että putiikissa oli kankaat tarjouksessa.  No niinhän siinä kävi että mieheni matkaan olisi lähtenyt 1800-luvun hienoja vanhoja kirjoja. <-- Jotka eivät olleet myynnissä. :) Siellä on aina mukava käydä. Erityismaininta hyvästä palvelusta. :) 

Eiköhän sitä taas eksy ensi vuonnakin kauppojen yöhön. Pidän siitä että kaupoissa voi shoppailla melkein puolen yön aikaan.. Yökukkuja kun olen.. :) 


3 kommenttia:

 1. Maalaismarkkinat näytti kivoilta :)
  Mä sain houkuteltua ukkelin eilen antikkimessuille ylivieskaan. IHME! käytiin PPDecorassakin :) Voi kun voisi omistaa sellaisen liikken itsekkin, tai ees jonkun vanhojen tavaroiden myymälän tms. Haaveitahan saapi olla.
  Tuosta kirjasta äiti tais puhuakkin. Pitäs taas käyä kahtoo kirjastosta onko joutilaana. Ei raaski ainakaan uutena normihintasena ostaa.

  VastaaPoista
 2. Hassua, ettei me törmätty Ylivieskassa O.o

  Kävin nimittäin kans PPDecorassa ja Halppiksessa ;D Kello oli yhdeksän, kun lähdettiin Halpa-Hallista, kun kaikki jonotti makkaraa siin pihassa ;D

  VastaaPoista
 3. Alma: haaveita saa ja pitää olla. Itselläkin haaveena jotain tuonne samaan suuntaan... :))) Onneksi sain iloisen perjantai illan alennuksen romu romanttisesta kirjasta niin ei pitänyt maksaa oikeaa summaa.

  Outi: Me olimme vähän myöhemmin liikkeellä, siksi emme varmaan törmänneet!:) Makkaran jonottajia oli kyllä paljon vielä myöhemminkin.

  VastaaPoista