lauantai 3. syyskuuta 2011

Ei mennyt niinkuin strömsössä!

Vai menikö sittenkin?!?! Oulun reissuni, ei mennyt tosiaan ihan niinkuin suunnittelin. Rauhallisuutta ja kaunista säätä... Eihän se koskaan mene niinkuin haaveilee!!!:) Nooh, mutta ihan mielenkiintoinen reissu ja tulihan kuitenkin käytyä vähän shoppailemassakin. 

Tiedättekö, jo lievän ärsytyksen iskettyä nainen tekee ihan mitä vain, mikä olisi normaalisti "se miesten homma". Kuulostaako tutulta?:) No meidän auto oli korjuuksilla kesällä. Siihen vaihdettiin mm uusi pakoputki. Tämä pakoputki ei ole ollutkaan kiinni kunnolla koko aikana ja nyt oulun reissulla se päätti lähteä irti."Lievä" ärsytys alkoi painaa mieltä ja miten kävikään... 

Mietein että mitä teen, pitää kotiin kuitenkin päästä. No olisihan sillä päässyt mutta olisi varmaan metsänpeikotkin pelästyneet ääntä. :) 

Kyllä kannattaa pitää aina matkassa askartelusaksia ja nykyään otan myös sitä rautalankaakin matkaan. Kyllä muuten miesten päät kääntyivät kun hameenhelma vaan näkyi auton alta!!! *Eikä muuten ensimmäinenkään autoilija pysähtynyt auttamaan* ;)

Askartelijan taidoista on siis apua myös muualla. Eikä puhuta siitä, että olen aikoinaan käynyt autonkuljettajan koulun!!!:) 


Työkalut jolla korjasin pakoputken. Kiinnitykset ovat melkeen kohallaan, mutta edelleen se pitää ja hyvin huomaamatta tulimme kotia. :) Sormet ja hameenhelma sotkuisena menin hyvillä mielin kauppoihin tai oikeastaan kirpputorille...

Piipahdin nimittäin Paljekirppiksellä. Paikka olikin odotettua suurempi ja aikaahan siellä sitten vierähti. Aina kun luulin että nyt olen kiertänyt koko paikan niin nurkan takaa löytyi lisää huoneita huoneiden perään... En edes kaikkea kerennyt katselemaan. Pieniä löytöjä sieltä tein, olisi ollut paljon kaikkea ihanaa mutta en tohtinut ottaa matkaan kun ajatus siitä kuinka paljon vielä löydän kärryihin tavaraa, jos talo vaan suurenee ja suurenee koko ajan niin.... :)  Menen toistekkin käymään. :)


Ihania "Näin hoidan kukkiani" kirjoja vuodelta 1982-84. Eihän kukkien hoitaminen ole muuttunut vuosikymmenten aikana muutakuin lisää erilaisia lannotteita on tullut käyttöön. Mitä suloisempia pieniä kuvia erilaisista istutuksista jnejne... Oijoi, kunnon iltalukemista. :) 

Pöytälampunkin löysin. Olihan se ostettava kun oli samaa sarjaa, mitä minulta ennestään löytyi. Pidän näistä ihanista pienistä väriläiskistä. ;) Pöydällä olevat kynttilät ovat testailua uudella rottinki tarjottimella. Rottinkitarjottimia lähti matkaan muutama, eri muotoisia ja värisiä, mutta ei kirppikseltä vaan melkeen vastapäätä olevalta kodinykköseltä!

Tuli ostettua vähän muutakin, siitä ehkä myöhemmin lisää!!!:)

Pyörää en nostanut pyörätelineestä koko aikana, sää oli kylmä, rautalanka teki pieniä haavoja käsiini, puhelimesta meinasi loppua akku ja meinasin olla hiukan hukassa. Mutta siitä huolimatta retkeni oli erittäin antoisa ja mukava. Tapahtumarikas päivä. Mitä muuta se voisikaan olla kun lähden liikkeelle?:)

Mietein vain että eikös se mennytkin vähän kuin strömsössä? Hyvin kulkee ja hyvältä näyttää.

4 kommenttia:

 1. Hyvin sä vedät! :D
  Täytyispä ottaa itekki pian retkipäivä oulun kirppiksille. Aina vaan jää puheeksi kavereiden kanssa :(

  VastaaPoista
 2. No onneksi periaatteessa toimein vain autonkuljettajana. Ei ehkä olisi kavereilla riittänyt into jäädä odottelemaan auton korjailujani. :) Kaupungin keskustaan, ihanille pikku puodeille en kerennyt ollenkaan, että ehkä menen pian uudestaan! Ehkä jopa niiden kavereiden kanssa.

  VastaaPoista
 3. Toi on kyllä loistavasti korjattu!

  VastaaPoista
 4. Marju, otan tämän kohteliaisuutena!:D

  VastaaPoista