perjantai 31. heinäkuuta 2015

Projekti nimeltä sänky

Tulipa täs rakennettuu vanhasta rikkinäisestä sängystä meil uus sänky. Meillä kun ollaan harrastettu jo pidempään "etsi uusi nukkumapaikka ensiyönä jossa ehkä pystyt nukkumaan ilman jumia." Sänky eli päädyt löyty porukoilta. Oon raahannu sen sinne joskus ajatuksella et vien sieltä kirppikselle, koska löysin hintalapun mun nimellä ja hintaa oli viis euroo. Maksoin sen itelle. :D Päädyt kyl oli ok mut muuten no joo, eipä sitä muuta kyllä ollukkaan.
Ekku ostin netistä sälepohjan kympillä ja patjat anoppilasta, vaarin vanhat kuulemma. Sit löysin melkeen naapurista samantyylisen sängynrungon kympillä, mutku ei tullu heti vastausta (jaksoin oottaa ehkä puol tuntii) niin kaivoin pöytäsirkkelin tallista ja aloin sahaileen.
Pese, hio, leikkaa, liimaa, sahaa, ruuvaa ja raahaa.. No koko perhanan päivä siihen meni mut siin se ny on. ;D
Ei hajonnu ku yks puhelimen laturi ja muutama hermopinne. Heti ku sain sängyn valmiiks tyyppi soittaa et joo kyl se sänky tääl viel on et tuu hakee kahvipaketil. Vastasin et katotaa uudestaan jos seuraavana aamuna sänky on hajonnu. Nyt ollaan yli viikko nukuttu eikä kenenkään selkä oo viel kiukkuillu, vähän kuulemma niskat vaan mut mä voin rakentaa uudet tyynyt, eikuuu!! Kohta lähtee jenkkisänkyä myyntiin ja uusvanha sänky siirtyy makkariin. Jeee! :)

Ei se paljoo vaaji et homma toimii, ei muutako muutaman kuukauden "kiukuttelun" pahasesta sängystä (jossa ei oikeasti ole mitään vikaa vaan nukkujissa). Kaikkia sitä kaas mut eipä maksanu uus sänky ku kympin kaikkinensa.Tämmöstä projektia tällä kertaa. Ps. kerron jos tarviin pian uutta sänkyä. Heheh :)

Kuvat kännykkälaatua, ei siin tohinas kerinny kuviikaa ottaa!

2 kommenttia:

  1. Tukevan sängyn saitte! Monesti oma varasto on paras kirpputori tai kauppa. Meilläkin odottaa navetan ylisillä pari vanhaa sänkyä puhdistusta ja kunnostusta, mutta niille ei vain vielä ole keksitty paikkaa talossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se oma varasto tosiaan joskus yllättää! :) Tämä oli tämmöinen hätäkokeilu koska mieheni selkä tai niska oli joka aamu jumissa ihan sama missä nukkui ja töihin lähtö hankaloitui. Ei siis tohtinut ostaa uutta satoja euroja maksavaa koska tuntui että ihan sama missä nukkui niin jotain tuli aina.. Tämä kokeilu tosiaan ei siis maksanut satoja euroja ja vaikuttaa että tämä saa jäädä pidemmäksikin aikaa (vähän vain niskajumia ollut). Ehkä olisin voinut maalata sängyn tai kokeilla jotain hienompaa, mutta kyllä mä tän sain sisustukseen sopimaan. :)

      Poista