keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Vaatestailausta~~

Viikonlopun Friendtex vaatekutsuni peruuntuivat kun olin kipeänä (hehkutinki kutsuja niin facen puolella, blääh). Onnekseni niitä ei sitten peruttu minulta kokonaan.. Eilen sain käydä kutsuilla ja taas lompakko tyhjeni. Aina yhtä muodikas ja mukava esittelijämme oli kehitellyt uuden jutun meille ja ihme kyllä kaikki naiset lähtivät mukaan tähän leikkiin. Stailaus leikkiin, jossa jokaiselle puettiin epämukavuus ja mukavuus alueen vaatteet päälle.. En tiedä menikö minulla mikään kokonaisuudessaan sinne epämukavuuden puolelle, kaikissa oli jotain kivaa. Tosin monet vaatteista olivat isoja niin ehkä niiden 'kuvauttaminen' oli hiukan hankalaa *stihhih*. Huippu ilta ja kiva uus juttu, ainakin näin meidän kesken siis. Kaikki oli siis tuttuja keskenään joten naurua piisasi, epämukavuus puolen vaatteita kokeiltaessa. Systeri oli kyllä ehdottomasti paras kukkahousuineen.

Moni kuva kerettiin 'paniikissa' ottaa ennenkuin stailaaja kävi 'pukemassa vaatteet oikein'
meidän päällemme. Tässä osa minun vaatteistani, niitä oli siis useampi. Yllätysssss. :D

Onko teil ollu yhtä hauskoja vaatekutsuja????? :)

6 kommenttia:

 1. Voih... kuulostaapa kivoilta kutsuilta.

  VastaaPoista
 2. Tuo pitsipaita vyön kanssa sopii kyllä oikein hyvin sulle. Kaunis KokoNaisuus :)

  VastaaPoista
 3. Heh, olisko pitäny yllättää ja ostaa ne kukkahousut.. :D

  VastaaPoista
 4. Maiju, oli kyllä todella kivat kutsut. Leikki jonka nimi on stailaus, kelpaa aina. :)

  Marika, KauNis kiitos. :)

  Joo, hei Piipa.. Voidaanhan me vieläki yllättää ja tilata yhdessä. :D Tosin, onko mulla koskaan ollut semmosia?:)

  VastaaPoista
 5. Olen itsekin pari kertaa ollut Frientex-vaatekutsuilla ja niistä ihan tykkäsinkin, vaikken oikein tollasista "pakko/heräteosto"kutsuista tykkääkään. Mutta koska vaatteet oli kauniita, ja alennetut hinnatkin kohtuullisia, minunkin kaapistani pari heräteostovaatetta löytyy. Kivointa oli, kun esittelijä näytti erilaisia vaate yhdistelmiä ja ns. stailasi. Kivaa yhdessä oloa ja nauruakin molemmissa kutsuissa kyllä piisasi:)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa kyllä nyt niin kivalta teidänkin kutsut et onkohan meillä ollut sama esittelijä. Hihii. "Mun" esittelijä tulee aina kauempaa meitä moikkaamaan. :)

  VastaaPoista