torstai 9. heinäkuuta 2015

Kesä ja kärpäset
Tää tättärää viipettää eessuntaassun ettei edes kamera pysy mukana, onneksi on kännykät keksitty! Monta rautaa tulessa ja haaveissa siintää talkoot! Saiskohan väen paikalle lauantaiksi jos laittaisin pullopostissa kuvat pihapiirroksista, läjän makeisista ja makkarasta sekä tietty talkoojuomista!!? Mitäs luulette? Aina voi yrittää, vaikka tiiän jo valmiiks et muillaki on aikamoista touhua ja tohinaa. Monet reissaavat lomillaan ja meijän toista kesää oleva aittapihakirppis tuol 'naapuritaajamas' on aina auki kun ois hyvä talkoosää. Lääh, hähää. Onneks on kesää jälellä ja kekseliäs voi aina lykätä projektejaan. :)
 
Kävipä mielessä myös et mitäs teijän kesään kuuluupi?

8 kommenttia:

 1. Talkoot kuulostaa ainakin hyvältä. Hyvä että kesämieltä löytyy kun on aurinkoinen päiväkin. Talkoista sitten tänne juttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talkoot kyllä kuulostais hyvältä, kunhan sais vähän porukkaa kasaan! :) Totesin tossa kyllä jo että kun saisin pöytäsirkkelin, traktorin ja sen perään ensin lookan ja sitten ison kärryn niin enköhän selviäis tästä yksinkin.. Hetki siinä saattais mennä, mutta eiköhän niiden käyttö pian muistuis mieleen. Hihih. Juu, kyl talkoist varmaan tulee kuvia sitten kun ne saadaan järjestettyä, vielä ei ole tilannetta menetty. :)

   Poista
 2. Toivottavasti talkoot meni justiinsa nappiin! Täällä paistaa tänään aurinko, oho. Ei eilenkään sadellut, mutta nyt näyttää ihan kesältä. Siellä teillä näyttäisi kesä rehottaneen jos mitä minnekin. Komeita kukkia ja terhakoita taimia. Kyllä ne vielä sadoksi muuttuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olin tyytyväinen talkoisiin. Ihanaa kun saa jotain valmiiksi asti (tai ainakin melkein valmiiksi). :D Kuule mul on kohta salaattia vaikka muille jakaa. Jipii.

   Poista
 3. Ihania kesätunnelmia! Talkoot ovat kyllä mahtisjuttu, jos saa vaan porukan kasaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kivaa jos kesätunnelmat välittyi ruudun läpi sinne. Onneksi saimme talkooväkeä paikalle ja meillä oli hurjan hieno päivä. Huomasin tässä yks päivä että olin saanut sinulta haasteen, kiitos. Koitan yrittää ottaa haasteen vastaan jonain päivänä, ei vaan malta nyt koneella hirveästi istuskella. :)

   Poista