Isänpäivän herkkuhetket. Eli ensimmäinen jouluateria syöty tällevuotta. NAMS. Täykkärin oli lapset saanu oman mielen mukaan koristella. Ehkei ylläri että koristeet alkoivat kadota kakun päältä pikkuhiljaa. Lisäksi oli vielä mutakakkua (murakakkua niinkö pojat sano) joka jostain kumman syystä katosi lautaselta kokonaan, niinkö muuten kinkkuki. Että tämmönen herkuttelupäivä, mutta sallitaan se näin isänpäivänä.
Gluteeniton & laktoositon mutakakku:
200 g lakt. voita
200 g Brunbergin lakt. suklaata
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2½ dl maissitärkkelystä (Maizena)
1 tl leivinjauhetta
200 g Brunbergin lakt. suklaata
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2½ dl maissitärkkelystä (Maizena)
1 tl leivinjauhetta
Päälle:
2 dl lakt. vispikermaa
vaniljasokeria
vaniljasokeria
vadelmia
Sulata voi ja suklaa. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.
Yhdistä maissitärkkelys ja leivinjauhe keskenään
ja lisää vaahdon sekaan. Kääntele lopuksi joukkoon
suklaaseos. Paista uunin alatasolla 25-30min.
Kakuilla herkuteltiin täälläkin, ja herkutellaan vielä AINAKIN huomenna :D
VastaaPoistaMitä sitä turhaan heti lopettaa herkuttelua kun sen makuun on päässyt. Ainakin kakku pitää syödä loppuun. :)
VastaaPoistaMeilläkin tais täytekakkua jäädä, mutta taitanee lapset ja iskä herkutella sillä lopulla. :)
Kiitti EtsiResepti. :) Pitää ainakin kurkistaa löytyykö sivuilta itselle joitain kivoja herkkuruokia!!
VastaaPoistaslurpsis... :S Kuola valuu. :DD
VastaaPoista