tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kuuhullu

Viikonlopun teema tais olla superkuu! Ajattelin että sen olisi voinut ottaa kiinni paljain käsin, jos vain tarpeeksi lähelle pääsisin. Heeeh, ei vaiskaan! Lauantai iltana yhtäkkiä päätin lähteä metsästämään kuuta, mihinkäs muualle kun kauniiseen merenrantaan. Ajatus oli hyvä mutta toteutus ei niinkään. Eli en nähnyt superkuuta vaan ihan jotain muuta! Sitä unohtaa kuinka kaunis onkaan auringonlasku. Toki tässä tapauksessa en tiedä varsinaisesti oliko kyse laskusta vai jo noususta, sillä mentiin jo pitkästi yli puolen yön! Törötin rannalla ihastellen horisontissa tanssivaa oranssiavaloa ja kuunnellen rauhallisesti lipuvia laineita. Parempipuoliskoki tais tykätä mun yhtäkkisestä ideasta kun sai istua sen aikaa terassille kavereidensa kanssa. ;)
Onhan mulla vielä kaks mahollisuutta tälle kesää, sillä superkuu näyttäytyy tänä vuonna peräti kolme kertaa! Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä en saanut unta ja päätin kurkistaa ulos. No siellähän se, tosin pienempänä varmasti jo mitä edellisenä yönä mutta silti tarpeeksi suuri heti huomatakseen. Kipitin niin viuhaa sisälle hakemaan kameraa että herätin vahingossa paremmanpuoliskonkin. Pari räpsyä kerkesin ottamaan, sen jälkeen kuu liukui oksien taa piiloon. Kameran asetuksista ei tietoakaan, ehkä ensi kertaan varaudun hiukan paremmin! 


No niin, näät on taas näit taivaalle tuijottavan höpinöitä!! Hullunmaine saatu jo aikoja sitten joten voin kertoa vielä että tänään oli vuorossa autokatos, retkijakkara ja salamoitten laskenta. Menin laskuissa sekaisin, mutta jännää oli! Tykkään ukkosesta. ;)

Oikein kivaa ja mielikuvituksellista viikonjatkoa teil!!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Siksi kait varmaan minä niissä viihdynkin niin paljon! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! Joskus kun kerkeää keskittyä hiukan kuvaamiseen niin saa jotain näyttävää aikaankin!! :D Hmmm.. Oli se sitten päivällä tai YÖLLÄ. ;)

   Poista
 3. Auringonlaskut on kyllä niin kauniita. Mää oottelen syyskuuta, jos sillon näkis paremmin superkuun! Niin ja mää tykkään kans ukkosesta hulluna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän aikaan vuodesta tuolla on mahtavaa se ettei kajastus katoa ollenkaan (tietty huonolla säällä). Aurinko oli laskenut jo ja varmaan alkoi jo nousemaankin, niin horisontti pysyi kauniin kullanoranssin värisenä koko ajan. :) Ainakin koko sen ajan mitä mä sitä kyttäsin, eli suht pitkään! Jooo, olikohan niin että elokuun superkuu näyttäytyisi parhaiten. Kaksi kertaa vielä mahdollista kytätä sitä, näkeekö sen vai jotain aivan muuta. Hehhh ja voih. :)

   Poista