torstai 31. maaliskuuta 2016

Maaliskuun viimeistä


Apuja miten aika kuluu hujauksessa, pian alkaa huhtikuu, kohta on jo kesä, jestas sentäs. Karsin kotona hiukan tavaroita ja enimpiä mattoja, tuli heti paljon hengittävämpää ja ihanan avaraa. Toki keräilijäluonne ei salli poistaa kaikkea mutta edes hiukan. Värikkäät lasipullot erilaisine muotoine valtaa kotia taaaas. Aina välillä niitä löytää kirpputoreilta, siis semmoisia kivoja joita on sit pakko kiikuttaa kotiin. Joku tolovana unohti pääsiäisenä narsissit autokatokseen yöksi ja sehän siitä otti nokkiinsa ja paleltui. Hups. Mulla oli sitten vähän erilaiset kukkaset esillä. Ei sen aina tarvi olla niin kukoistavan kaunista, eihän. Keltaisia verhoja kaipailisin, mutta ne sais olla yksiväriset ilman mitään kuviota. Jos tiedätte vinkata niin.. Ehkä jatkan sisustamista kunhan täältä rempparetkeltä kotiudun. Hmmm, lyö tyhjää. Mitähän mä olin tulossa teille edes kirjoittamaan. :) Voihan aamukahveet sentään. Kyl tää nyt vaihtaa haalarit niskaan ja alkaa sekoittamaan maaleja. Kivaa maaliskuun viimeistä ja alkavaa huhtikuuta! Moikkamoi täältä Lounais-Suomesta!!! ;)

8 kommenttia:

 1. Ihanaa alkavaa huhtikuuta sinne teille ja onnea tavaroiden karsimiseen, multa ei onnistu ei sitten millään :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se olla että täälläkin vain laitetaan kaappiin tavaroita, eikä kiertoon asti.. Tai saas nyt nähdä mihin tässä vielä intovuu. :) Kiitos samoin teille sinne ihanaan kotiin kivaa huhtikuuta.

   Poista
 2. pane se suti heilumaan niin pääset kotiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suti on heilunut ja kotona ollaan. Kommenttiin vastaamiseen meni kyllä kolme päivää mutta täällä ollaan, aamutakissa ja kahvikuppi kädessä. Vähän töttöröö näköjään. :)

   Poista
 3. Täälläkin on kovasti erilaiset, erimuotoiset, värilliset kipot, kupot, pullot sun muut hakusessa. Ja kohta voidaan poimmia kukkia ihan tuosta vaan niihin esille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin ajattelin että voisin kiertää noi omat ulkorakennukset ja kasata sieltä pullot, pestä kaikki ja laittaa yhteen kasaan, kuinka monta niitä löytyisi entuudestaan. :) Olen niitä aina välillä innostunut keräilemään ja sitten taas unohdan välillä. Nyt kun kurkkaan tonne taaksepäin niin näkyy vähän reilu 20 erikokoista pulloa. :) Hups. Todellakin odotan sitä että pihalta voi kerätä kukkasia. Iiiihanaaa. Meillä on ihan selvästi samanlainen maku, kun tykätään usein niin samanlaisista jutuista.

   Poista
 4. On teillä kaunista!
  En ymmärrä...olin lukijanasi, mutta blogisi ei päivittynyt sivuilleni. Yoivottavasti sain korjattua tilanteen...Jovelan svuilta tänne nyt tuli..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei Hannele, on kyl tosi inhottavaa ku bloggeri tekee tämmöstä, mullaki monta kertaa joku "jäänyt lukulistalta". Toivottavasti tilanne korjaantui ja jatkossa päivittyy. Jovelan sivuilta saattaa aina välillä eksyä tänne jos mä oon siellä jotain hääräillyt. :)

   Kiitos. Täällä laitetaan vähän kevättä lisää sisustukseen nyt.

   Poista