sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Niin se syksy tulee~

Väistämättä. On pakko taas antaa luonteelle (luonnolle) periksi että valokuvatkin tulee kohta otettua aina pimeän aikaan. Eilen illalla ei ollut mitään suunnitelmia joten siivoilin kotia iltamyöhään. Takkahuoneessa tuli istuskeltua siivoilun jälkeen lattialla uudella matollani. :) Vielä en kuitenkaan takkaan laittanut tulta, mutta pian sekin päivä koittaa. Ehkä jo tänä iltana koska ulkona tuntui olevan jo niin kylmänkostea ja koivutkin ovat kohta kaikki lehdet tiputtaneet. Väsäsin siivouksen yhteydessä vanhasta pöydänlaatikostosta pienen rullilla olevan lipaston. Se pääsi alustavasti siivouskomeroni viereen. Vielä se on tyhjä, mutta kyllä sinne roinaa kertyy. :) No niin, eipäs sen enempiä jorinoita, kun alkaa olla jo kiire 'tällävyä'. Lähdemme pian ravintolaan syömään koko porukka kera ihanan kummitädin. Tänään onkin aikamoinen kummien päivä, koska illalla tulee etelästä lomille toiset kummit. L&P turvallista ajomatkaa tänne. Toivottavasti otitte paljon vaatetta, sillä täällä on varmasti kylmempi ilma mitä teillä siellä. :) Paljon kivaa siis tiedossa sunnuntaille...Leppoisaa sunnuntaita!!:)

4 kommenttia:

  1. Hmph. Mää oon näköjään tippunu tänkin blogin lukijoista kun ei postaukset näy tuola bloggerissa. No, onneks tätä tulee luettua muutenkin. Mutta pitää se silti lisätä. :D

    VastaaPoista
  2. Ompas hassua. No paree on että käyt aina välillä jättämäs puumerkin että tiijän että oot sit varppisti kaas käyny lukees. Tai sitten kyllä kuulet tuolla ku nähhäää... :DDD Heeeeh. VITSI*:D Iltavilli.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Lundagård. Lämpöä nyt tarvitaankin. :) Syysmyrskyä ulkona!

    VastaaPoista