sunnuntai 9. syyskuuta 2012

nahkarotsi~

Tai ainakin melkein.. Oletettavasti aitoa nahkaa, kokkolassa tehtyä, vuorellinen, hupullinen, tarpeeksi ruma ja pitkä. Peräkonttikirppiksellä ihastelin asuntoauton takatikkaissa, hengarissa roikkuvaa nahkatakkia. Myyjä tuli ja totesi "kun se on niin ruma, siitä voi keksiä jotain muuta". Vedin päälleni takin ja sanoin vain ettei kai näin kivasta voi muuta ajatellakaan. Jonka jälkeen (mies)myyjä sanoi että "nojoo, on se kyllä sun näköinen". Ooooo. Ihan loistavaa, naurattaa edelleen. Tais muuten myyjäki miettiä hetken sanomisiaan ja nauraa vähän päälle!!:) Passaa muuten hyvin mun edellis iltana kauppojen yöstä ostettuihin maihareihin. Harmaat maiharit on ollutki ostoslistalla tovin. Nyt löyty ihan kivan näköset, ale hintaan 10€ + pohjalliset 3€. Nahkatakki maksoi enään alennuksien jälkeen 7€. Yhteensä siis 20€ menny ostoksiin. Kyllä nyt kelpaa!:)


 
Sori huonot kuvat, nyt ei malta jäädä paikollee pitemmäks aikaa. Pitää mennä jo äkkiä ulos tekee syksyisiä pihatöitä (kuten kuvasta huomaatte) ja varastoa pitäisi tyhjentää ja kaatopaikkakuormaa täydentää jnejne.. Kaikenlaista. Ainiin, no vähäks aikaa pitää höllätä välissä kun mennään kajaanin ystävien kanssa syömään ravintolaan. Moi!:)

2 kommenttia:

  1. Mulla jäi peräkonttikirppis väliin. Kauppojen yöstä kotiuduttiin vasta puoli yhden aikaan ja aamulla nukuttiin pitkään :)

    VastaaPoista
  2. Ai vitsit, mä kävin niin nopeeta kauppojenyössä että jäi "konsertoinnitkin" näkemättä. Jos oot ollu kuitenki suht ajoissa liikkeellä niin ollaan saatettu törmätäkki vahingossa. En kyllä nyt muista edes mihkä aikaa olin siellä!:) Peräkonttikirppis taisi olla monelle pettymys. Harmi. Itse koin siellä iloisia asioita kuten esim leikein asvaltilla vanhoilla vieteri leluilla jne... Meinasi myyjää naurattaa. Ne oli tosi suloisia mutta ei raaskinut ostaa. :)

    VastaaPoista