maanantai 13. elokuuta 2012

Vanhat aakkoset~

Kävin viikonloppuna ihanalla koululla pihakirppiksellä. Tää koulu on niin kaunis että ihan harmittaa miksi itse ei ole saanut aikanaan siellä opiskella. Äitini olisi pitänyt opiskella täällä koulussa mutta matkustivat sitten vanhempiensa kyydissä aina keskustaan. Minä ainakin olisin vaatimalla vaatinut kyydin ensin tänne koululle. :) Matkaani kirppikseltä tarttui neljä koulun vanhaa aakkostaulua. Tänään ostin niihin uudet kehykset ja nyt ne on jo päässy aitiopaikalle! :) Toki aitiopaikka näille olisi syntynyt mistä huoneesta vain!!!!
Iiiks miten ihanat!!!:)

5 kommenttia:

 1. Tulipas hiaanot, itse katselin H-kirjainta, meidän Hannun huoneeseen, mutta sellaista en löytänyt :(

  VastaaPoista
 2. Oli siellä H niinkuin hevonen. :) Se oli varmaan jemiksessä vielä siinä vaiheessa. Itsekin meinasin ostaa sen mutta kun ei olla niin heppa-immeisiä niin... :) Näissä oli kivat kuvat ja kirjaimet.

  VastaaPoista
 3. Eipä vähän ihana koulu! Hienot ja hauskat ovat aakkostaulutkin. Taitaneet meikäläisenkin ala-asteella olla olleet nuo samat. Äng-äänne = legendaarinen... :)

  VastaaPoista
 4. Legendaarinen äng-äänne muistissa omilta kouluajoilta. Mutta muistissa ei ole onko aakkostaulut olleet samanlaiset.. Tutuilta vaikuttavat joten eiköhän ne nämä samaiset olleet.

  VastaaPoista