tiistai 7. elokuuta 2012

Stailausta vaille~

Enää puuttuu etuterassi, oikeanväriset kalusteet & kynttilät.. Ainiin, toki niitä kukkasiakin sinne voisi vielä viedä. Tälle vuodelle ei enää kerkeä mitään syötävää tuoda ruukuissa & kasvattaa. Vai kerkeäiskö sittenki?:) Vanhat säleverhot pitäisi pyyhkiä ja ikkunat pestä vielä kertaalleen. Nyt kun "rakennuspöly" on laskeutunut. Hyvä että pidin pintani siitä ettei säleverhoja poisteta. Kun tulee syksy ja lehdet puista putoilee, voimme istua rauhassa 'kasvihuoneessa ~ ansarissa ~ aurinkohuoneessa' välttäen pyörätieltä tulevat ylimääräiset katseet. 


Lehdistä puheen.. Istuttiin täs ja ihmeteltiin puista putoavia lehtiä. Mitä ihmettä. Ei kai nyt ole jo syksy?!:o No, olen mä kertaalleen tainnut mainita tänä kesänä että 'ompas kesäinen päivä, nyt vois istua terassilla pidempään'. Hmmm. Onneksi siis kesän jatkaja = aurinkohuoneeni on valmis niin kesä voi jatkua pidempään. Vielä ku sais raivattua noi siivousvälineet tuolt pois. Psst, vilukissat laitto sit lämmityksen tänään päälle. ;)

7 kommenttia:

 1. näyttää rauhan tyysiältä, mieli lepää..hyviä syys-iltojen viettämisiä lyhtyjen loisteessa

  VastaaPoista
 2. Vau! Upea vaalea kaunotar :) Kyllä tuolla on mukava istuksia ja ensi vuonna harrastaa viljelystoimintaakin.

  Hienot "masaliinitkin" olit tosiaan löytänyt! Hyvä hyvä hyvä:)

  VastaaPoista
 3. Kiitti. Jep, masaliinit on ja pysyy. :)
  Nyt niitä lämpimiä syysiltoja ja kynttilöitä ens alkuun.

  Kasvimaa kasvihuoneen takaa taitaa lähteä ensi kesänä ja uutta on jo suunnitteilla!:) heh

  VastaaPoista
 4. Oi, että! Se on tooosi hieno! :)

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää, siellä sitä on ihana istua syysiltoja kynttilän valossa. Näkösuojat onkin tarpeen jos on tie lähellä, mä ratkaisi pulman ihan puuvilla verhoilla.Meitin viherhuone on lähellä tietä, aluksi en ymmärtänyt että joku voisi olla siitä kiinnostunut niinkin paljon, että näkösuojat olisi tarpeen, mutta toisin kävi. Innokkain törkimys kuvasi portilta käsin viherhuonetta lupia kyselemättä, vaikka isäntä kökötti autotallin katolla peltejä laittamassa siinä ihan puhekantaman päässä, lisäksi sama hemmo kiipesi tontinkulmalla olevan kaivon kannelle ja kuvasi viherhuonetta vielä toiseltakin kantilta oikeen orapihlaja aidan yli. Tyrmistynyt isäntä ja sen kaveri olivat niin yllättyneitä ja ällistyneitä, että eivät älynneet mitää miekkoselle seurueineen kommentoida, ja se on jo paljon kun molemmatkin herrat on tedellakin tunnettuja sanavalmiudestaa.Jotta voi morjes ihmisten älyttömyydelle :O Tultiin siihen tulokseen, että näin asuntomessujen kulta-aikana jotkut eivät vaan ymmärrä mikä alue on yksityistä ja mikä julkisesti esitelyssä ja kuvattavissa..ja kyllä täytyy sanoa, että ohikulkijat lähes poikkeuksetta katsoo pihaa todella tarkoin sisäänkäynnin ohittaessaan, kun luulevat ettei kukaan näe niin jopa pysähtyvät katselemaan, niin että nyt en tiedä pitäisikö olla harmistunut vai tyytyväinen, että pihassa piisaa mielenkiintoista katseltavaa. Jos joku oikeasti pyytäisi luvan tarkempaan katseluun niin sen kyllä oitis antaisin,kyllä puutarha immeinen toisen moisen kiinnostukseen aina vastaa myöntävästi :D

  VastaaPoista
 6. Tulipa siitä hieno.Tai ihana.Tai mahtava.

  VastaaPoista
 7. Rouva Hyrskyn Myrskyn14. elokuuta 2012 klo 21.35

  Tulipa siitä hieno kasvihuone vai voiko sitä edes sellaiseksi sanoa( raaskiiko edes mullalla "sutata"), oleiluun sopii hienosti:-)
  Satakunnanradiossa sanottiin tänään, ettei koko kesänä ole mitattu yli 25 astetta, eipä oo paljon helteistä tarvinnut kärsiä..

  VastaaPoista