perjantai 3. elokuuta 2012

Olohuoneen muutos~

En tiedä mikä ihmeen väsy on tällä viikolla vaivannut. Tunnin päiväunet eivät ole riittäneet yhtenäkään päivänä. Toissapäivänä "valitin" äidille puhelimessa ettei ole saanut mitään aikaseksi ja parin tunnin päästä olohuone olikin kokenut muutoksen *hih*. Olohuone, jonka järjestystä ei muka ole voinut vaihtaa. Vielä ei olla testattu, kuinka mahdutaan käännettyyn sohvaan, miten äänentoisto toimii jne. Tähän täytyy mainita että mitään kotiteatteria emme omista ja joku tuttu voikin naureskella että mikä ihmeen äänentoisto. Olen itse vain niin tarkkakuuloinen ja pienikin "häiriö" voi äsryttää välillä liikaa. Kuten kello väärässä paikassa tikittämässä jne. :) Voi olla että huonejärjestys muuttuu parinkin päivän päästä. Mutta nyt se tuntuu kivan avaralle. Näin siinä käy, kun hulluus iskee. ;) Yhtäkkiä huomaa yksin raahanneensa huonekaluja pitkinpoikin.
Tänään on ollut aikamoinen päivä. Mutta onneksi sen pelastaa/pelasti esim ihana arvonta voitto päärynäpuun alla blogista, kolmen päivän viikonloppu, huomiset rompepäivät, kirppistelyt ja elävämusiikki.

Toivonkin kaikille oikein rattoisaa viikonloppua.

5 kommenttia:

 1. No sinähän sait aikaseks! Teillä sentään voi tavaroiden paikkaa vaihtaa, meillä kun ne on ollu samoilla paikoilla jo... Öö 8 vuotta. :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaihtelu virkistää.Hienolta näyttää ja nuo kartat on hienot.

  Meillä iso kulmasohva sanelee järjestyksen,siitä huolimatta lähes joka siivouskerta kääntelen sitä vaan todetakseni ettei mikään muu järjestys sovi meille.Tulee liian ahdasta.Sohva kuitenkin on niin mukavan tilava,ettei siitä hanno luopua.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Vaihtelu tosiaan virkistää... :) Meilläkin on julmetun suuri tuo kulmasohva jota ei muka oikeasti pystynyt laittamaan muualle mitä se oli. Todistettu sekin että pystyy! Väärinpäinhän se tuossa nyt on mutta ei ainakaan vielä ahdista. Hassua kyllä, ehkä se johtuu tuosta 'avaruudesta'. :D Olohuonehan on pysynyt samana koko kaksi vuotta mitä ollaan tässä asuttu.

  Ohhoh, ollaan tosiaan kohta asuttu tässä kaksi vuotta!!!:D

  Belegwen, kun saan taas "inspiksen" juoksenko teille kääntelemään huonekaluja?!:D

  VastaaPoista
 4. Ei tartte meille juosta, oon omasta mielestäni saanu ne järkättyä niin ettei mikään häiritse, eli ne on omilla paikoillaan nyt. :)

  VastaaPoista
 5. No mä vähän ajattelinkin, että miksi hyvää muuttamaan! Paitsi tällanen tollisko joka vaihtaa huonekalujen paikkaa ihan vaan kokeillakseen.. Itsekään välistä tiedä mihin se tuoli tästä katosi. :D Eh.

  Nytki uusi projekti takkahuoneessa kuivumassa.

  VastaaPoista