lauantai 19. toukokuuta 2012

Pääskysistä ei päivääkään..

Sen tietää siitä, että oon taas "ihan pihalla". Monta päivää jatkuneet vesisateet loppuivat tänään. Aurinko paistaa ulkona. Minä olen siis tainnut mennä sekaisin pihalla.. Yksi iso pihakeinu korjattuna, toinen asennettuna. Kävelen ympyrää ja miton jaloilla mihin kohtaa alan kaivamaan kasvihuoneen paikkaa jne.. Tulin nyt vain hetkeksi sisälle ja painun kohta takaisin ulos. Mutta äkkiä viime päivien touhuista. Torstaina piipahdin yhdellä purkutalolla. Kun siellä näkyi olevan mieslauma purkamassa taloa. Kiltisti kysyin mitä meinaavat tehdä tiilillä. Kerrottuani että tarvitsisin tiiltä, lupasivat minulle niin paljon tiiltä vain kuin tarvitsisin. Kerkesin innostua asiasta mutta selvisi että talo oli täysin homeessa ja haistettuani tiiliä, ne haisivat homeelle. :( Taisin nuolaista liian aikaisin.. Huikkasin purkuporukalle työnilot ja lähdin itse jatkamaan matkaa allapäin.. Siinä lähellä oli puutarha ja menin sitten piristämään itseäni sinne. Kyllä piristi. Oli kivaa juosta kaatosateessa kasvihuoneesta kasvihuoneeseen.. Kuvasin ihanimmat kukat. Mielessäni on pyörinyt shamppanjan ja keltaisen eri sävyt. Niitä meille taitaa nyt sitten tulla. Melkein jo sorruin ostamaan paljon kukkia, ajattelematta tarkkaan..
Kuvat vääristävät hiukan kukkien oikeaa väriä. Mikään näistä kukista ei ollut täysin valkoinen.. Kävin läpi kaikki puutarhan "oikean sävyn kukat". Ja nyt valitsin tänne vain osan. En ole päättänyt vielä mitä näistä haluaisin.. No asia kerrallaan.. Taidan painella takaisin tuonne aurinkoon nyt. Heiii, eiku tän vielä voisin näyttää.. 


Kasvihuoneen pohjapiirustus. Se vain on ensimmäinen suunnitelma. Odotan vielä erästä vastausta lopulliselle piirustukselle. Löysin myös riihestä oven kasvihuoneeseen. Lupaahan en tähän ole vielä pyytänyt omistajilta <--- HEI SISKO RAKASSS??? Luulen että ehkä saan sen. :)

NYT ULOS *SAAMAAN AURINGONPISTOS*. MOI.

3 kommenttia: