sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Askarteluhuonetta toukokuussa~


 Minun korjaama koivulipasto ja vanhat leipomon leipälaatikot siirtyivät askarteluhuoneeseeni. Niiden vieressä maalausteline, keskeneräisen taulun kera!:) Oikealla seinustalla montavuotta himoitsemani työpöytä, lasisella piirustuspöydällä. Joka tällä hetkellä vaivaa mieltäni koska se "ei sovi harmoniaan". Noooh siinä se nyt on ja pysyy. Ehkä jalkojen vaihto vanhoiksi auttaisi asiaa??!?:) Pöydällä on se uusin hehkutuksen aihe kirppislöytöni : IHANA KORTTITELINE!! Pitäähän mun kaupassa olla irtokarkkitelineen lisäksi korttiteline. Johon löytyi kaapeista sesongin mukaiset kortit heti kättelyssä. No niin, lopetetaampa tämä ylenpalttinen hehkutus.. Pöydän päälle ompelin vanhasta pöytäliinasta viirin. Tämän viirin voisi viedä kesällä ulos, materiaalit kestäisi. Olenkin säästänyt vanhoja pöytäliinoja ihan vain varmaan viirien tekoa varten. Pitäisikin pitää ompelu-päivä!!
Ikkunan eteen jätin pienen kaunistautumispisteen. Vaikka kaunis peilipöytäni ei valitettavasti kauneutta minulle tuonutkaan!! ;) Peilipöytä kuitenkin kätkee sisäänsä melkein kaikki koruni. Lisäksi seinällä roikkuu korutelineeni. Kaupasta 'napattu' rautainen kori sisältää luetuimmat lehdet. Tai no ne mitkä ei ole kulkeutunut makuuhuoneen rautakoriin joka sisältää iltalukemiset.. Meidän lapsuusaikainen keinuhevonen pitäisi tieten korjata. Hyvin se pysyy pystössä mutta lapsilta sitä on ns suojeltava kun se pian hajoaa keinuessa.. Höhlä. :) Oh, peilipöydän peilistä paistaakin irkkariteline, johon olen myös keksinyt uutta tällä viikolla. 


 Olen nääs päässyt leikkimään dymolla. Näitä pieniä tekstiä löytyykin oikeastaan joka puolelta taloa. Ehkä hiukan innostuin!:) Mutta heii on helppoa sanoa miehelle että mihin päin mennä ja käskeä katsoa mitä laatikossa lukee niin pitäisipä tavaran löytyä. Ehkei nämä esimerkit ole mieheni käytetyimpiä, joten ehkä huono valinta teksteistä. ;)

  
Henkselit ovat toimineet moitteetta muistitauluna *muista pienentää käsirengas NaaNaalle*.

 
Etsi kauniita purkkeja ja purnukoita, piilota joukkoon yksi ruma roskis.. ÄH!!:)


Leipälaatikoissakin on tavarat järjestyksessä!
Korjasin vanhan lipaston ja valitsin ehkä kaikista eniten multa-näyttävät-nupit. Ei siis varmaan kaikkien mieleen. Ehkä nupit vaihtuu kun käyttötarkoitus vaihtuu. Lipaston pinnan jätin entiselleen, tai no tein siihen vähän lisää tarkoituksellisia kolhuja. Mutta nyt lipasto pysyy kasassa ja kätkee sisäänsä, mitäpä muutakaan ku askastelutarvikkeita!:)


 ~Miksi kantaa huolta huomisesta, kun vielä tänäänkin voi tapahtua mitä tahansa.~


Äiti olet rakas!!

6 kommenttia:

 1. Ihana askarteluhuone <3!!! Kyllä naisella sellainen pitää olla :D!!

  VastaaPoista
 2. Sun askarteluhuone on kyllä kadehdittavan ihana! Tosi hieno :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset taisivat tulla omalta äidiltä <3 joka yrittää aina kirjoitella "huomaamattomasti" kommentteja tänne väliin... :) pusipusi vaan. heh*

  Kiitos tytöt, minäkin pidän askarteluhuoneestani. Siihen asti kunnes taas räjäytän sen!!:) Vielä se on siisti (korttitehtailusta huomilamatta).

  VastaaPoista
 4. Rouva Hyrskyn Myrskyn16. toukokuuta 2012 klo 23.05

  Tuli sinusta ihan mieleen työkaverini, joka oli ostanut itselleen lelun eli dymon, oli aivan haltioissaan, ja oli myös dymottanut koko kotinsa. Meillä poika halusi sellaisen ja kaikissa leikkirekoissa on uudet rekkarit ja mainoslauseet ja tarrakiepit kulutettu. Minä sain vaan kanelisokeripurkkiin tarran..

  VastaaPoista
 5. Rouva Hyrskyn Myskyn työkaveri kuulostaa kyllä jokseenkin aika kivalta tyypiltä!!!:) heheheheh*. KANELISOKERI on aika kaunis sana ja siitä vielä sait tarran.

  VastaaPoista