torstai 10. toukokuuta 2012

Kasvihuone~vakooja^_^

Tein tänään yllätyshyökkäyksen lempikohteeseeni S-L:n luo. Tällä kertaa menin vakoilemaan hänen kasvihuonettaan. Juurikin samanmoinen kuin minun suunnitelmissa, omista ikkunoistani. S-L oli reissannut ulkomailla ja totesi näin kasvihuoneen siivouksen jääneen. "Paniikissa" hän alkoi siivoamaan kun nappasin kameran esille. Höh, ei meitä sen siivo kiinnosta vaan *vanhoista ikkunoista rakennettu kasvihuone. Arjen pieni ylellisyys*. Tässä pihassa kasvihuoneita oli jopa kaksinkappalein. Vanhempi oli menossa remonttiin joten jätin sen kuvaamatta. Taisi muuten S-L arvata että haluaisin sinne tuolin ja kynttilät. Ihan sama vaikka sielä haisiski vähä kananp*ska!! Mitäpä jos sielä ei sitten haisiskaan.. Hmmm...






 Mies kysyi äsken vierestä "millon sä meinaat rakentaa ton kasvihuoneen?" Just jooo.. :D

K-A-S-V-I-H-U-O-N-E-K-U-U-M-E-E-E-E-E..

5 kommenttia:

 1. Mukavia kasvihuoneen suunnittelu/teko hetkiä :)
  harmi kun et saanu niitä "palstan" ikkunoita, halvat kyllä oli..
  Noh, mut sä varmaan löydät tai keksit niitten tilalle jotain vielä parempaa ;)

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi kasvihuonekuumeinen katseli kuvia silmät melkein kiinni näytössä.Kävin juuri eilen kirjastosta hakemassa pinon kasvihuone kirjoja ja niitä isännälle esittelin siinä toivossa josko meidän vanhat ikkunat pääsisi tänä kesänä niille tarkoitettuun paikkaan.

  Ihana kasvihuone ystävälläsi.Pitää vielä näyttää isännälle.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Alma. Kasvihuone on suunniteltu aika pitkälle... Suunnitelmissa on jo aivan jotain muuta niiden menetettyjen ikkunoiden tilalle!!:)

  Meitä oman kasvihuoneen suunnittelijoita taitaa olla muutama... Olisi vain niitä rakentajia!!

  Meillä kun melkein kaikki puutarhassa tapahtuva tapahtuu mun omista kätösistä. Ku minen jaksa oottaa niin kauaa että toiset rakentaa ja rakennan itte!!:) *Saas nähdä osallistuuko mies (joskus tulevan) terassiremontin tekoon. Hänen mielestään kun sekin on ihan hyvä!!:) Heh*

  Zemiä JaanaElina myös sinne kasvihuoneen rakentamiseen!:)

  VastaaPoista
 4. Rouva Hyrskyn Myrskyn16. toukokuuta 2012 klo 22.57

  Tosi kiva kasvihuone! Sellaisesta olen itsekin haaveillut, ja sellaiseksi taitaa jäädäkin, toivossa on silti hyvä elää. Nimittäin itse sen rakentamisen kuitenkin saisin ainakin aloittaa..sen jälkeen usein niitä auttavia käsiä ja neuvoja kyllä tuntuu tulevan;-)

  VastaaPoista
 5. No näinhän se yleensä menee että itse sitä joutuu rakennuspuuhiin.. Ei täälläkään ole vielä mitään tapahtunut. Paitsi että vettä sataa koko ajan, miten edes aloittaa!!!:)

  VastaaPoista