sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Haaste: 11

Sain tämän 11 kysymystä ja vastausta -haasteen Belegweniltä. Kiitos. :)

Säännöt:
 
1. Jokaisen pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Vastaa kysymyksiin jotka olet saanut ja luo itse 11 kysymystä niille, joille lähetät haasteen eteenpäin.
3. Valitse 11 henkilöä ja linkitä heidät postaukseen.
4. Mene heidän blogiinsa ja kerro heille, että haastoit heidät.
5. Ei takaisin haastamista.
 
11 asiaa minusta.
 
1. Haaveilen aina liikaa ja liian isoista asioista.. Tiedän ettei kaikki haaveet voi toteutua mutta silti monesti möksähdän kun huomaan ettei tästäkään tullut mitään. Vähän hassu ku oon..
2. Harrastan aika paljon.. Niitäkin taitaa olla liikaa. En kerkeä muka sitten enää harrastaa liikuntaa ja totean harrastuksieni olevan hyötyliikunnallisia.
3. Haluaisin ehkä näistä harrastuksistani ammatin. En vain oikeastaan tiedä mitä se olisi. :) <-- Siinäkin siis varmaan yksi niistä mun suurista haaveista...
4. Olen muuttunut parissa muutamassa vuodessa, "kovasta muijasta" hempeään ja jopa hiukan romanttiseen. Sisäisesti ja ulkoisesti. Mutta musiikista en luovu. En tosin koskaan ole pitänyt kunnon örinästä. ;)
5. Minun on pitänyt opetella p-u-h-u-m-a-a-n hitaampaa että toiset pysyvät perässä ja kuulevat mitä sanon. Nykyään saatan joskus jopa puhua niin hitaasti että unohdan mitä olin sanomassa. Kait se on osittain ihan hyvä juttu!!:)
6. Olen (silti) aika häärääjä. Jos innostun jostain asiasta teen sitä hirmu vauhdilla. Ensimmäisen pienen epäonnistumisen jälkeen vauhti tyssää. Saatan miettiä asiaa parikin päivää. Sitten keksin jonku tosi hyvän ratkaisun ja teen asiaan loppuun taas vauhdilla. Joskus asiat eivät vain mene niinkuin pitäisi tai esim rakentuisi semmoista vauhtia kuin haluaisin. Yleensä se pieni miettiminen onkin parempi ratkaisu kuin se ensimmäinen.
7. Olen ehkä selittämisessä huippu. Selostan puutaheinää. Tiedän että ihmiset tietävät etten tiedä itsekään asiasta mitään.. Kunhan vain saan esim puuttua keskusteluun.. Eipähän tarvii olla hilijaa. ;) Ai niin mikäs se mun "motto" olikaan: parempi sanoa mitä mieleen tulee ettei vaikuta hölmöltä kun ei sano mitään. OIJOI. :)
8. Haluaisin kunnon verstaan, missä rakentaa ja maalata kaikenlaista. Haluaisin oppia käyttämään kunnon työkaluja rakentamisessa ja entisöinnissä. Auton rakennusjutut on jo niin nähty!!!;) heh*
9. Olen siis käynyt aikanaan autonkuljettaja koulun. Miksi en sitä enää tee A. mun selkä ei varmaan kestäisi jokapäiväistä ajoa enää. B. mä osaan jo rekkakuskien huumoria. Heheh VITSI. Ei vaan mä käytän autoni nykyään aina autohuollossa vaikka voisin ehkä tehdä sen itse kotonakin.
10. Olisi oikeasti varmaan kymmeniä kouluja ja koulutuksia mihin haluaisin. Minulla on tällähetkellä joku valtava halu oppia KAIKKEA. Vielä kun tällä alueella olisi niitä kouluja..
11. Vielä viimenen... Ööö, nyt oikeastaan harmittaa että meidän perheen syntymäpäivät on vietetty tälle vuodelle, Paitsi NaaNaan. Joten en voi enää järkkäillä juhlia hetkeen.. Ellei joku pyydä multa apua sen suhteen. Niin jooo, siis juhlapalvelutkinhan on koulutuksen kautta "verissä". 


Vastaukset kysymyksiin:

1. Millä otat kuvat blogiisi?
- No ihan tol peruspokkarilla jonka ostin tovi sitten. Haaveilen vain siitä järkkäristä.
 

2. Minkälaisen puhelimen omistat?
- Hahah. Halvimman minkä löysin. En löytänyt sitä minkä olisin halunnut joten sanoin myyjälle että anna sit halvin mahdollinen.
 

3. Mitä inhoat?
- Pahuutta. ööö.. No näin kesän alussa voisin sanoa että hetki menee taas tottua kaikkiin ötököihin. Hiukan on kammo jo lähtenyt. Mutta eilenkin kun se koppis juoksi mun housujen sisäpuolella jalkaa pitkin sai aika kauan heilutella vaatteita ja raapia ittiä... yök..
 

4. Mitä rakastat?
- Miestäni, perhettä, ystäviä, luontoa, värejä, kuvia, musiikkia.. Kaikkea mikä saa hyvälle tuulelle ja "säväyttää" jotenkin.  
 

5. Minkä väriset ja pituiset hiukset omistat?
- Ruskeat joissa pitäisi olla oranssi raita vielä.. :) Mittaa niil on ehkä vähän alle hartioiden. Eikai ne vielä selkään kunnolla yllä. Pitäisiköhän katsoa peiliin vähän useammin.
 

6. Jalan vai pyörällä? Miksi?
- Jalan menen luonnossa, eli jos haluan liikkua todella hitaasti ja huomata pienet yksityiskohdat. Pyörällä taas vuorostaan pääsee nopeampaa perille. Pitäisikin alkaa tekemään viime syksynä ostetusta pyörästä taas uudenlainen...
 

7. Missä olet mielestäsi hyvä?
- En sano että olisin hyvä valokuvaamaan, mutta olen hyvä pitämään aina kameraa mukana!:) Ehkä olen hyvä keksimään mitä kummallisimpia ideoita. "Toisen roska on mulle aarre." Osaan antaa paljon vinkkejä toisille ihmisille "tyhjästä" eli keksin ratkaisuja esim sisustuksessa.
 

8. Entä missä huono?
- Matematiikassa - se on ihan tosi edelleen. Pitäisi saada lisää sormia että voisi laskea päässä. :D
 

9. Pidätkö näistä haasteista?
- No oikeastaan, oikeastaan en. Tykkään miettiä mitä näihin voisi kirjoittaa mutta itsestään ns positiivisesti kirjoittaminen on hiukan hankalaa... Keksin kyllä paljon juttuja mutta.. Pitäisi jaksaa miettiä mitä kirjoittaa ja mitä jättää kirjoittamatta.
 

10. Lempiväri?
- Hmmmm erisävyt ruskeasta, vihreästä, oranssista, nämä on uusia keltaisesta ja turkoosista... Oho. :)
 

11. Millä sivuilla käyt eniten netissä?
- No tääl blogis ja sit varmaa tuol facebookis. Haluaisin joku ilta jo vastata kutsuun pinterestiin jne..


Tässä vielä mun kysymykset seuraaville:

1. Kolme väriä sisustuksessa
2. Kahvi vai tee. Vai juotko ollenkaan? Onko merkillä väliä?
3. Suurin haaveesi? Jonka tiedät ettei se ehkä koskaan toteudu.. :)
4. Paras luonteenpiirre itsessäsi
5. Mikä tekee blogista hyvän ja miksi seuraat tiettyjä blogeja?
6. Käytkö paljon kirpputoreilla? Suositko kierrättämistä?
7. Kaunein kukka maan päällä.
8. Oletko suklaan ystävä? Pelastaako se pahan päiväsi?
9. Kauniin kahvilan tunnelma?
10. Kuunteletko päivittäin musiikkia? Vai laulatko sen sijaan?
11. Mitä haluaisit tältä päivältä?


Haastan sitten seuraavat henkilöt:

Heidi joka tanssii kenguruiden kanssa<3

JaanaElina Aikaontaikaa-blogista
Dibsukka Arkirakkaus-blogista
Katariina Elämää pohjolassa-blogista
Marika Hirsitalon suojissa- blogista
Sini Jotain sinistä-blogista
Outi Maalaiselämää-blogista
Kaline Reallytrulystories-blogista
Julia Roses & Bows blogista
Alma Vaahteramäen eloa-blogista
Valterrieri
Niina VaniljaHouse-blogista


Sen verran huijaan (haastavassa haasteessa) etten kerro haastetuille henkilöille.. Ainakaan vielä. On nimittäin jo kiire yksille syntymäpäiville ja yksille nimppareille. Saatan siis muistutella heitä myöhemmin.. Mutta jos huomaatte itse, niin aina siis parempi!! Moimoi. 

 Terkuin Helinä - tilatankista!!:)

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Olen aika huono näihin osaa ottamaan, mulla on pari muutakin haastetta odottamassa vastaamisintoa.. Mutta ehkä se into vielä tulee.. :) Kiitos kuitenkin :)

  VastaaPoista
 2. Heippa ja kiitos haasteesta! Olipa mukava lueka omiasi. Katsotaan, milloin ehdin vastata ;) Mukavia kevätpäiviä (vai kesäpäiviä?)

  VastaaPoista
 3. No täytyy sanoa että minullakin on ollut "jemmassa" monta haastetta. Ehkä vastaan niihin joskus..

  Eiköhän me pian kesänpuolella olla. Koivut alkaa vihertämään ja kun ei viihdy enään sisätiloissa niin.. Joten mukavia kesäpäiviä teille!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia haasteesta! :)

  Mulla voi hieman venähtää vastaaminen tämän uuden Neiti Nytyn takia ;)Koitan kuitenki piakkoin perehtyä asiaan.

  VastaaPoista