maanantai 30. huhtikuuta 2012

Lastenmessuilla~

"Kiireestä huolimatta" kerkesin tulla teille kirjoittelemaan. Teimme tosiaan eilen reissun oulun lastenmessuille. Lapsilla oli leuat loksahtanut auki ku mummu tuli hakemaan asuntoautolla. Jipiii. Koko kööri asuntoautoon ja matka alkoi. Tekevälle sattuu: ei nimittäin päästy edes puoleen väliin matkaa kun ensimmäiselle iski pieni matkapahoinvointi. Nii etupenkille kuljettajan viereen ja matka jatkui. Opetin Niille miten caravaanarit nostavat kättä vastaantullessa (kuten myös muillekin aina opetan). Päästyämme melkein perille asti oli jo lasten ruoka-aika pari tuntia myöhässä joten piipahdimme zeppeliiniin syömään. Hiukan Ee moitti tarjoilijoiden hitautta. Olisi pitänyt päästä äkkiä jatkamaan asuntoautoilua. Ei palvelussa oikeasti mitään vikaa. :)  Vihdoin pääsimme messualueelle. Äkkiä halliin sisälle ja pian sieltä myös poiskin. Olimme me varmaan tunteroinen sisällä, en vain kerennyt siinä tutustua kaikkeen ihanuuteen. Siellä nimittäin oli sitä väkeä suhteellisen paljon ja joka kerta kun pysähdyin ihastelemaan jotain, oli muut retkeläiset kadonneet kuin tuhka tuuleen...


Anteeksi kuvien huonolaatuisuus. Olen pienentänyt/sumentanut kuvia tarkoituksella, jottei ihmisiä "tunnistettaisi".

Joidenkin mielestä (kuten ehkä vähän minunkin) Jani-Petteri taisi olla kaikista parasta. Eikös se ollut mainostanut helsingin lastenmessuja, mutta loppuun sanonut ettei oo ite paikalla mut haittaaks se?:) Heheh* en edes ole seurannut koko sarjaa enkä tiedä Jani-Petteristä mitään. Mut pitihän sitä kurkistaa kun mun on sanottu muutamaan otteeseen kuulostavan ihan siltä. :) Meidän poppoo huomasi Plaston osaston ja lavakuorma-autot joten sinne mentiin. Saimme kuitenkin pojat ylipuhuttua että kierretään ensin halli ja otetaan pois lähtiessä autot matkaan...


Tässä taisi olla meikäläisen suosikki. Ekoihanan osastolla, esim Anniina Isokankaan PaaPii suosikkini pöllö ja sopu. Meinasi lähteä matkaani TSI paketti pöllöistä. Osastossa oli myös NOSH organics tuotteita. Heillä on näköjään PaaPiin design mallisto. Vielä kiinnitin huomiota puseroihin etualalla. Aarrekid:n uusi kuosi "Rannalla". IHANIA KAIKKI!!!:)


Ostin lopen ittelle Seedling maalaa oma maatuska paketin. Paketin takana lukee maahantuoja Keltainen Kettu Oy. Epähuomiossa jäi katsomatta keneltä ostin näin kivan jutun. Myyjä alkoi kohteliaisuuttaan selittämään kuinka vanhemmat voivat auttaa lapsia valmistuksessa.. Ennenkuin sai sanotuksi loppuun totesin paketin tulevan "minulle ittelle, ei mul oo lapsii". Oih, ois voinu taas harkita sanoja. :) Pojat sitten saivat nämä Plaston lavakuorma-auton auran kera. Kotiintulomatka sujuikin leppoisasti isoilla autoilla leikkien. :)


Minulle ainakin jäi hyvä maku päivästä ja messuista. Vaikka kirjoittelinkin pienistä äksidenteistä ja kiireestä. Olen niin tottunut siihen ettei kukaan voi edes jaksaa mun "vielä vähän aikaa katselen tätä.." asiaa. *hih* No mutta tässäpä oli meidän lauantai päivän reissu. Jonka jälkeen on jo paljon tehty suunnitelmia, kirjoiteltu ylös ajatuksia, valokuvattu, askarreltu, pihaa puhdistettu jne.. Huomenna jatkan askarteluja ja sitten myös kiireesti aloitetaan leipominen juhliin. 

Oho, kello näyttäisi olevan jo pitkästi yli puolen yön joten taidanpa tästä painua untenmaille. Onneksi vielä on kaksi päivää minilomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti