tiistai 10. huhtikuuta 2012

höyläpenkki, istutuspöytä..^_^

Sain aivan uskomattoman syntymäpäivälahjan vanhemmiltani, mieheltäni, sisaruksiltani ja heidän perheiltään.  Päästä katsomaan vanhoja huonekaluja yhdestä varastosta. Kaikki palava oli menossa iltasella pääsiäiskokkoon. OOoohhh, kaameeta. Pitihän mun nyt tehdä asialle jotain ja pelastaa kauneimmat. Niin, reilu peräkärryllinen. :) Asia lähti alunperin liikkeelle viime viikon keskiviikkona kun näytin äidille bilteman kuvastosta höyläpenkkiä ja sanoin että tässä olisi yksi syntymäpäivälahja tulevia vuosia ajatellen.. Jatkoin myös että mielellään sellainen kaunis vanha höyläpenkki, olisi ihan parasta *hihih*. Pääsiäislauantaina äitini soitti että pitäisi tulla käymään heillä. Menin kotitalolle ja sitten taas siellä sanottiin vain että pitäisi lähteä käymään yhdessä paikassa.. Niin minut kärrättiin autolla yhdelle talolle ja käskettiin kurkistamaan erääseen varastoon. Siellä oli vanha AIVAN IHANA HÖYLÄPENKKI. Sen jälkeen talon mies sanoi että saa katsella löytyykö muuta mieluista.. On kuulemma hienoa että huonekalut menevät sukuun, nuorelle, joka on kiinnostunut vanhoista huonekaluista ja entisöinnistä. Oijoi, enemmän kuin kiinnostunut. Nehän on aarteita.


Matkaani lähti mm. vanha höyläpenkki, istutuspöytä, kesäkeittiöön tiskipöytä, kaksi vanhaa vaaleansinistä pitkää penkkiä, kahdet vanhat puusukset, muutama pikkujakkara, vanha jalallinen ja vielä toimiva Upon mankeli, työkalulaatikko, pieni pehmustettu jakkara, lipasto jnejne.. Lipaston jätin äidille kun hän piti siitä.


Mukavaa kun näille huonekaluille löytyi tarinoita. Esimerkiksi sinisellä penkillä oli mummu ja pappa 
istunut pitkät tovit taannoin kahvittelemassa. Oskari pappaan en kerennyt tutustua joten..


Sain myös muita ihania lahjoja ystäviltä ja sukulaisilta. Kaarnasydän ja sammalkranssi kirjan, Nostalgisen ihanat askartelut kirjan, lahjakortin Kecklundin koruliikkeeseen, ensin siis koruja ihastelemaan sen jälkeen käytän lahjakortin kingiin ja syön mahan täydeltä. :) Äitini oli myös ostanut Zonker merkkisen vanhan upean keittiövaakan. Mieheni ostama syntymäpäivälahja on postin matkassa vielä. Harmitteli kun lahja ei osunut oikealle päivälle. Voi teitääää, pelkkä ajatus olisi kyllä riittänyt. Siis oikeasti kaikki tämä. Ihan uskomatonta. Eikä vielä edes pyöreitä. Kiitokset oikeasti kaikki ihanaiset!!♥ Onnesta soikeana, ehkä jopa liian pyöreänä..

   

Minulle toivotettiin aurinkoista syntymäpäivää. Tyydyin räntäsateeseen. :) 
Vanha sanonta kuuluu näin: Uusi lumi on vanhan lumen surma.. 
Eli voisin luvata että tästä päivästä ilmat lämpenevät.. hih*

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea vaan..

  Upeita,niin mahtavia löytöjä.Kaikki olisin minäkin ottanut.Huokailen täällä ihastellen.

  VastaaPoista
 2. Rouva Hyrskyn Myrskyn11. huhtikuuta 2012 klo 10.06

  Onnea vaan synttäreiden johdosta! On sulla kyllä kiva blogi, en olis uskonut, että jään tällaiseen blogien lukemiseen koukkuun. Mielenkiintoista tavaraa sait peräkärryllisen:)eikös vaan olekin vanhat "romusuulit" todellisia aarreaittoja, niitä koluisi mielelellään loputtomiin.

  VastaaPoista
 3. Kiitoskiitoskiitos. :) On mukavaa vanhentua jos aina saisi näin arvokkaan vastaanoton. hih* Romusuulit ovat todellakin onnenpaikkoja ja aarreaittoja.

  Aina myös mukavaa mennä kotiin aarteiden kanssa ja nähdä miehen ilme "taasko jotain..." :)

  Kesää odottaen, että sais vielä aarteet käyttöön..

  VastaaPoista
 4. Mahtava synttärilahja <3 Parempi kuin joku uusi kaupan tavara.

  VastaaPoista