lauantai 4. helmikuuta 2012

Kamerat^

Ostin tänään uuden kameran. Hakusessa oli pieni, käsilaukkuun mentävä. Ei jokaiselle kauppareissulle jne viitsisi isoa kameralaukkua kantaa.. Vuosia olen niin tehnyt ja alkaa olla jo käsilihakset niin suuria ettei enää viitsi kasvattaa.. Ei vaan!!:) Käyttöön jää myös vanha kamera, hyväksi todettu, vuosia palvellut. Tämä kamera ehkä osittain juhlia varten. Miltä se on näyttänyt kun juhlavaatteet päällä ja massiivinen kameralaukku olalla. *Hyvä selitys*:) Sitten joskus hamassa tulevaisuudessa ostan järkkärin, mutta sen aika ei ollut vielä!

Tästä uudesta kamerasta löytyi ihan kivoja ominaisuuksia joista naurettavimmaksi osottautui kalansilmätehoste.. Kauheita kuvia, varsinkin omasta naamasta lähikuvana.. Hihiiii* mutta niin kiva tulevaisuutta ajatellen.. Anteeksi jo etukäteen kaikille jotka joutuvat sen kohteeksi. Lelukameratehoste oli ehkä mieluisin. Luulenkin että tulee olemaan käytetyin tulevaisuudessa. Hyvää hämäräkuvausta on kehuttu, pitää myös yönäkymä päästä kokeilemaan.. Tästäkin asiasta olen niin tohkeisani, olenhan tietenkin jo tovin kaikille sanonut että uusi pieni kamera pitäisi saada. Paljon siis kaikenlaisia tehosteita ja hyviä kuvia ainakin näin alkuun, enskättelyyn sain. Pitää päästä kokeilemaan myös päivänvalolla jne.. 

Saanko esitellä uuden kamerani, pieni mutta pippurinen  Canon PowerShot SX220 HS.Vanha kamerani, näytti hyvin surulliselta..


 Elä hätäile, kyllä minä sinuakin käytän vielä!!:)
Oiii, kuvat otettu kalansilmätehosteella.
Anteeks, aivan sääliksi nyt käy. hih*

 Kukkani, lelukameratehosteella. <3

Varoitin miestäni nukahtamasta sohvalle, kalansilmätehoste valmiina!;)
Mukavaa lauantai illan jatkoa. PS. huomenna esittelen sen toisen ihanuuden.

2 kommenttia:

  1. No on se hyvä että tuo vanha kamera pääsee takasi oikeelle omistajalleen... :P

    VastaaPoista
  2. Eheiiii sitä poiskaa laiteta... :)

    VastaaPoista