torstai 2. helmikuuta 2012

Koruteline

Kotona tapahtuu.. Mutta hitaasti! Meillä aloitettiin pieni flunssa kausi vähän aikaisemmin ja tiistaina mukaan tuli kuume. Itselläni ei ole kuin vähän lämpöä. Töissä olen juuri jaksanut käydä ja vähän iltasella ahertaa kotosalla. Ehkä jo viikonloppuna näette onnen aiheen. :)  Näette te. Taitaa ihanuuden ilme muuttua useamminkin, joten jatkossa aiheesta saattaa näkyä useamminkin.

Korutelineeni on tällä hetkellä keittiössä. Piti saada muutoksen ajaksi johonkin ja keittiöstä löytyi ns ylimääräinen naula. Koruteline on oikeasti Ppdecorasta ostettu joulukalenteri. 24koukkua, 24korua. Kiva idea, eikä tarvitse vuodeksi kaappiin laittaa odottamaan seuraavaa joulukuuta. Punainen rusetti taitaa kuitenkin lähteä. Loput korut ovat vanhassa korulippaassa ja oikeastaan siellä sun täällä. Pysyykö teidän kaikki korut aina tallella?:)

Lopuksi mahtava juttu maalla asumisesta. Ei tarvinut lähteä kauemmas ajamaan kun oman paikkakunnan huoltoasemalta löytyi pesulapalvelu. Mahtavaa. Mieheni puvun takki sinne ja viikon päästä puhtaana takaisin. Eikä ollut edes kallista lystiä. Ihan loistavaa ja käytän vastaisuudessakin omaa huoltoasemaa!!

Pakkasten paukkuessa melkein -30asteessa, otan lämmikkeeksi 
vielä vihreää teetä vaniljalla ja sitten viltteihin kauneus unille!!

2 kommenttia:

 1. Mukava jälleenkäyttö tapa kalenterille.Sopii oikein hyvin koruille.

  Mukava että palveluja on lähellä.Ei tarvitse aina lähteä kilometrien päähän jonkun pienen asian takia.

  Mitähän siellä oikein suunnitellaan.Joku remppa varmaan.

  Mukavaa viikonloppua-

  VastaaPoista
 2. Samoin sinulle oikein mukavaa viikonloppua.

  Luulin tällaisten palvelujen loppuneen. Yllätyin kun kuulin että huoltoasema palvelee yhä näinkin.

  Sen verran paljastan että ei remonttia... Tämä on vähän sellainen juttu josta joko pitää tai sitten kammoksuu.. Aika kaamee juttu oikeastaan jota pelastan.. Tai oikeastaan aika sokerinen. :) Hih* En kerro enempää. Juurikin sen kimpusta tulin.

  VastaaPoista