lauantai 14. tammikuuta 2012

Tiedättekö mitä? Sain 21.syyskuuta 2011 Sunshine Award-tunnustuksen Outilta. Enkä ole muistanut vastata näihin kysymyksiin olleskaan. Enkä myöskään ole huomannut etten ole vastannut näihin??:o Vastako nyt. Tilanne pitää siis korjata. Anteeksi hajamielisyyteni. Otetaan tilanne haltuun!!!

Sunshine Award-tunnustus

Tunnustuksen tehtäviin kuuluu siis kiittää tunnustuksen antanutta, vastata 10 kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin 10 ihanaan blogiin sekä tiedottaa kyseenomaisia blogeja asiasta.

Asiahan on niiin etten jaa tätä nyt kenellekkään, koska eihän nyt enää viimevuotisia tunnustuksia jaella! Olisin kyllä todellakin tiennyt kenelle nämä olisin jakanut. No vastaan kysymyksiin! 

...seuraavat 10 kysymystä:

1. Suosikkiväri: Mielentilan mukaan, mutta pääasiallisesti oranssi, ruskea ja vihreä.

2. Suosikkieläin: Pidän itteni kurissa, ettei meil tule viel koiravauvaa. Aika kova koirakuume välillä. :) Sanotaanko semmoset viimeset viis vuotta. Mutta olen päättänyt että ei vielä. Niiin ja mistä sitä tietää vaikka viikon päästä repsahdan ihanan koiran vastaantullesa. Tai sitten ottaisin pitkäkorvasiilen, en osaa päättää joko egyptiläisen tai sen afrikkalaisen.. Ne on kivoja ja ihania kun ne v*ttuuntuu niin helposti.

3. Suosikkinumero: Emmää tiiä, ennen se tais olla seiska tai sit 13 ellen väärin muista. Mutta ei minulla ole onnennumeroita.. Harmi, pitäiskö niitä olla. Pitää aivan alkaa miettimään..

4. Suosikki alkoholiton juoma: VESI on parasta.

5. Facebook vs. Twitter: Facebookki ku en oo varmaa ikää ees kurkistanu twitteriii. Onko mun sivistyksessä aukko? :)

6. Intohimoni: Varmaan se valokuvaaminen. Jos kamera jää kauppareissulla kotia niin varmasti löydän jotain ihanaa mikä pitäisi just nyt saada kuvattua!!

7. Saada vai antaa lahja: On ihanaa saada lahjoja!!! Mutta ihanempaa niitä on oikeasti hommata/tehdä/antaa!! <3 

8. Suosikkikuvio: Ärsyttävin on pyöreä eli ympyrä eli pallo eli maapallo, sitä ei suorilta piirretä, aina pitää olla malli, jota ei koskaan sitten löydä silloin kun tarvitsisi. Suosikki on varmaan joku hymiö, koska pahoihin tapoihini kuuluu että laitan niitä jokapaikkaan, edelleen, ihan vain siksi etteivä pitäisi minua kiukku-akkana kun kyselen paljon ja haluan saada vastauksen heti. 

9. Suosikkiviikonpäivä: En sano perjantai, vaikka tunne että saa olla kotona hetken rauhassa on ihana. Perjantait menevät nykyään niin nopeeta, se on koko viikosta toipumisen aika, mitään ei saa aikaiseksi ja ja ja.. Nojooo. Ehkä se on lauantai karkkipäivääää!!!

10. Suosikkikukka: Tulppaaneja on helppo saada kun kaikki pienet kaupatkin myyvät niitä. Sehän varmaan onki mun lemppari. Aina kävelen isommissa kaupoissa kukka hyllyjen ohi ja ajattelen mitä sieltä ostaisin niin ikinä en sieltä mitään osta, koska en osaa päättäää... Leikkokukkia niiden olla pitää tämmöiselle "kielikeskelläkämmentä" tyypille. Tänään viimes naurettiin mieheni kanssa kukille jotka tekevät reppanat kuolemaa olohuoneessamme. Ollaan yritetty kastella, enemmän ja vähemmän. Ovat oikeasti siis kuivaa ja varjoa kestäviä, mutta eiiiiiiiiii... :)

No niiiin, tilanne korjattu. Huhhuh. Nyt on helpompi hengittäää.  Saunaan siis vielä rentoutumaan ja loppu illaksi elokuvaa! Mukavaa lauantai illan jatkoa kaikille!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti