maanantai 9. tammikuuta 2012

LEMPPARIT

Must on tainnut tulla vähän höppänä. On talvi ja pakkaslukemia paukkuu, niin mä vedän legginssejä jalkaan. Muut pukevat karvahaalarit ja mä vaan innostun jostain pikku lirppanoista. Oho anteeks. ;) Siis ihastuin Friendtexin neulelegginseihin niin että tilasin toiset. Syksyllä pidetyillä kutsuillani tilasin tumman harmaat leggarit. Ja koska omistan aika paljon ruskean sävyisiä vaatteita, ei harmaata ja ruskeaa voi yhdistää. Pitihän mun saada siis myös mustat neulelegginsit. Samalla tuli tilattua juhlatilaisuuksiin mustat haaremihousut. Joihin myös ihastuin. Innolla odotan sopivaa juhlaa. On kivaa yhdistellä erilaisia vaatteita ja kerrospukeutua. Ehkä ne karvahaalarit ei enää tosiaan mahtuiskaan mun päälle kun on ensin pukenut neljä eri kerrosta erilaisia vaatteita. Tästä tekstistä tais tulla mun maanantai päivälle vastakohta, nopea ja hullunkurinen. :D 

Ainiin, kuvastossa lukee näin: *Tämä on nyt muotia! Käytä tyyliä, mutta tee siitä oman näköisesi! Vyötäröjakun ja kapeiden housujen kanssa ilme on klassinen ja samalla trendikäs. Tärkeintä on kuitenkin lisätä ripaus naisellisuutta asusteiden avulla..* Ehkä minäkin siis olen muodissa mukana kulkija, koska teen asukokonaisuuksista todellakin omannäköisiä!!:)


5 kommenttia:

 1. Ai niinku turkishaalarit tänään...? ;D

  VastaaPoista
 2. Pitihän mun testaa. Mahtui kerrospukeutumaan haalareitten alle. :D Naureskelinki et nyt jos joku on lukenut tän ja sit nähny mut haalarit päällä niii.. :D Pakkaslukemissa oli kyllä tänään oikean talven tuntua, parhaimmillaan 19,5 astetta.

  VastaaPoista
 3. Minäkin täällä vielä pukeudun legginsseihin ja ballerinatkin oli tänään jalassa :) Oli vaan hiukka inhottava tunne kun sukat kastui lumesta...pitää siis taas siirtyä niihin saapikkaisiin ettei ihmiset ala oikein kovasti ihmettelemään!

  VastaaPoista
 4. Ballerinat, hyrr. :D Mul on kuitenki toiminut kenkinä maailman rumimmat talavikengät. Mut ne on vaan niin helppo vetää jalkaan ja on viel lämpimät.

  Siitähän täs postaukses oli oikeeastaa kyse, et minä joka pukee villasukat ja villapuseron kesällä, on kääntänyt kelkkaa ihanien vaatteiden myötä ja palelee talvella vähissä vaatteissa.. Tai jotai.

  Normaalina talvena seitsemän takkia ja kymmenet housut päällekäi. ;)

  VastaaPoista
 5. Ja olipas se vähän sekavaa tekstiä. :) hih*

  VastaaPoista