sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Taas tapahtui monenmoista viikonloppuna. On se vaan kiva kun alkaa oleen niin lämmintä päivisin että voi teepaitasilleen olla ulkona, ainakin osan päivästä. Niin välillä piti kyllä pukeutua villapaitaankin, myös Ee ja Nii joutui laittamaan päälle lämpimämpää, ihanaksi tuosta kai teki sen pikkuisen iso haalari Niin päällä. :) Lökäri!
                           

Vaikka ulkona on mennyt melkeen koko aika niin ollaan sitä nyt muutakin pientä hommailtu. Kaverilla oli syntymäpäivät. Piti käydä ihastelemassa siellä pihalla vanhoja pieniä rakennuksia. Kait ne joitai varastoja oli mutta en ole ennen niitä niin huomioinut.. Kumma. Ja keittiön ikkunan alue oli jotenki kiinnostava jota en ollut myöskään ennemmiin huomannut, kuvaa en nyt laita kun se pitäisi kuvata päivän valolla, mutta sen aijon tehdä vielä joku päivä niin siksi siitä myös mainitsen. Mikähän mua vaivasi kun kaikkea uutta ja jännää tutuista paikoista löysinkin.. :o


Olen myös tehnyt löytöjä jälleen pitkin viikkoa ja niitä sitten olen tuonut kotiin "kärräperällä." Vanhat tikapuut joihin ajattelin ensin laittaa amppeleita. Mutta hauras vanhus ei taida ensimmäistäkään amppelia jaksaa kannatella. Myös vanhoja laatikoita kasvulaatikon viereen toin johon aijonkin istuttaa mansikan taimia joita ostin. Odotan innolla saanko omasta pihasta mansikkaa jo tänä vuonna. Myös löysin vanhasta kompostistani marjapensaan ja siirsin sen sieltä pois, suaapi nähä mitä marjoja kasvaa vai kasvaako mitään. Sisällä sen verran viihtynyt että verhoja vaihdellut, makuuhuoneeseen miehen toiveesta tummat verhot kun aamu aurinko häiritsee. No aikaisempina vuosinahan meillä on ollutkin pimennys rullaverhot joten ei se ole ihmekkään. Vähän ehkä tumma tuli makuuhuoneesta mutta katsotaan nyt. Sehän voi olla ihan kivakin, tänä yönä sen näkee käveleekö pitkin seiniä kun on niin pimeetä. :)


Ainiinjooo, sain systeriltä linkkivinkin jonka kuvitteli minua kiinnostavan, no todellaki kiinnostaaaaa... 
Hei mä tahon noi kaikki. Kerranki löyty joku muumi kippokappoja jotka muaki kiinnostaaaa. Tää taitaa olla lemppari, vaikka pikkumyytä fanitanki! Tällä herkkupalalla voinkin toivottaa oikeen mukavaa alkavaa viikkoa ja arkea!5 kommenttia:

 1. Heippa

  Tulin kurkkimaan että kuka jättää kommenttia blogiini.Täältähän löytyi kiva uusi blogi.

  Luin aluksi ihan ensimmäisen postauksesi ja hymyilin kun kirjoitit unohtaneesi iltapalan ja saunan bloggailessasi.Kyllä tämä harrastus viekin mukanaan.

  Vähän kurkkasin myös kasvilavan tekoa ja huomasin tiilet.Taidan lähteä tutkimaan tarkemmin blogiasi ja lukijaksi jään ilman muuta ja linkitän blogiini.

  Mukavaa kun vierailit meillä,tervetuloa uudelleen.Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset, kivaa tämän bloggailun pitääkin olla. :)

  Täytyy myöntää että monta kertaa onkin käynyt niin että on unohtunut joku askaruus kesken tai kokonaan tekemättä kun on jäänyt joko kirjoittelemaan uutta tai lukemaan toisten. Nooh..

  Kyllä varmasti käyn useasti vastavierailulla. :) Nyt saunan puita hakemaan..

  VastaaPoista
 3. Meidän pikkuneiti sai tänään lahjaksi tuon sarjan Pikku Myy mukin.. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan on mennyt kommentti ohi.:) Täti onkin pikkuneitille nyt ihan pikkiriikkisen kateellinen... <3 Hali pikkuneitille:)

  VastaaPoista
 5. Nyt kuule sai tämä täti pikkumyy mukin myös itselleen. Mieheni osti (yritin huijata että jo ensivuoden nimipäivä lahjaksi) vaikka ns matkamuistoksi tampereen reissulta ja vielä kaikenlisäksi huijasin hänet ostamaan itselleen kivoimman kupin itselleen ja meille tuli myös kyseinen haisuli kuppi. Voi olipas kivaa....

  VastaaPoista