torstai 5. toukokuuta 2011

Magnetophon

26.5.1971, 5.2.1978, 23.6.1976 ja varmaankin 7.9.1976 lukee nauhurini keloissa ja kaksi vielä on magnetophonissa paikallaan joihin ei ole päivämäärää eikä nimeä laitettu aikanaan tai ovat haalistuneet pois...
♪♫♫♪

Olen kuunnellut aina sillon tällön vanhaa kunnon musaa kunnollisella äänenlaadulla tai ainakin se tuntuu siltä, johtuu ehkä fiiliksestä. Vanhasta kunnon kelanauhurista sitä varmasti löytyy.
 ♪♫♫♪

Nykyajan cd-soittimista en oikeen ole edes pitänyt. Pari vuotta sitten ostin seinälle asennettavan radio/cd/usb-ja-mitä-lie-vielä-soittimen niin myyntiin sen ajattelin laittaa kun eipä sillä ole tullut kuunneltua montaa kertaa. Hyvähän se on normi käyttöön mut, en vaan tykkää. Vai kuunteleeko kukaan enää cd:tä muutako autossa?
♪♫♫♪

Tänään kaivoinkin magnetophon 501 de luxen kaapin pohjalta ja se pääsi askarteluhuoneeseeni. Alankin taas soittelemaan sillä. Enpä olekaan sitä muuton jälkeen, täällä talossa sitä vielä soitellut. Saiskohan keloista pelastettua musiikit johonki uuden aikaisempaan ettei menisi pilalle?!
 ♪♫♫♪

Mikä parasta, rakas pappamme on lauleskellut aina johonkin väliin jotain, joten mielelläni myös kuuntelen ja muistelen rakasta pappaamme. No meidän pappa olikin maailman paras laulaja!!<3
♪♫♫♪

Seuraavan kerran kun laitan kelanauhurin soimaan taidan pukea ylleni essumekon ja alkaa danssahdellen heiluttaan lattialuutua... Jotenki se sopii siihen. :) 

 ♪♫♫♪

Muistutan et mulle saapi jättää kommentteja, jopa anonyyminä. Joku oli poistanut kommenttinsa, eiiih et ois poistanu sitä, hassu. :) Must ois kiva kun te kommentoisitte, tutut ja tuntemattomat. Teillehän mie näit juttui kirjottelen..

5 kommenttia:

 1. Kyllä minä ainakin ahkerasti käyn täällä lukemassa, vaikken usein kommentoikaan. :) Jos sulle tulee tekemisen puute, meillä odottaisi se kiva kunnostusprojekti tuolla autotallissa. :D

  VastaaPoista
 2. Kyl sitä pinnistä vois tulla alkuun ainakin katsastamaan.

  VastaaPoista
 3. Minähän kävin teillä mutta kävinkö siellä autotallissa..???:D Voiiih.

  VastaaPoista
 4. ...alkaa viikot väheneen.. tuuppa joku päivä käymään... ;)

  VastaaPoista
 5. Neljä viikkoako laskettuun.??<3 Miksi hän ei muistuta kun olen piipahtanut?!?! Yhtä hyvä muisti kummallakin. Mitä jos otetaan viimeistään perjantaina semmoinen vanhojen huonekalujen katsastus ja alan suunnittelemaan mitä nille teen ja lähden maalikaupoille hetinmiten.

  VastaaPoista