keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Jahvat tullooo..

Saadaankohan tänä vuonna oman maan mansikkaa. Eilen täytin vesisateessa laatikoita että saisin äkkiä mansikantaimet multaan. Vanha sanontahan kuuluu että eihän meitä oo sokerista tehty, ja minä jatkan että vain puoleksi sillä sokerilla täytetty. :) Laatikot kun vielä saisi laitettua oikeille paikoille niin hyvä tulis, mutta siinä paikalla on vielä multa kasa, suunnittelin että huomenna olisi poutaa ainakin sen aikaa että kerkiäisin multakasan levittää. Meillä on varmaan viikon verran vain satanut ja jos ei ole satanut niin on ollut kova tuuli, ensi yöksi lupaili pakkasiakin. Kävinkin peittämässä yrtti ja mansikka laatikot, etteivät vaan palellu. Kuulin kyllä huhuja että ensi viikolle on lupailtu helteitä. Sehän olisikin mukavaa kun on pitempi viikonloppukin tiedossa. 


Tänään aamulla ilmoitin äitille että nyt olis lavakauluksia tarjolla, siis halvalla lähti ja äitihän niitä tulikin samantein hakemaan. Kolme sain napattua muitten innokkaitten yrttimaan kiilto silmissä olevilta naisilta *heh. Äitille ajattelin hernemaata yhteen laatikkoon, helpompaa pienten lastenlasten hakea herneitä pellon vierestä rajatulta alueelta mitä pellosta multaiselta möykkymaalta.


Jahvat tullooo ja helemat paukkuuu. Kävin piipahtamassa myös bingossa, oli iso potti ja menin vain irtolapun ajaksi. Yritin selitellä vierustovereille ettei ole aikaa istua kauempaa. Siinäpäs olisikin tullut kiirus juosta kokeneita seitsemän kahdeksan lapun konkareita karkuun jos potti olisi osunut kohdalle. Kolmea irtolappua yritin siinä tarkastaa ja kyllä meinasin huutaa että eikö vois vähän hitaampaa huudella niitä numeroita.. Kolmen päähän jäin potista ja kylläpä jännitti. Aina sillon tällön tulee piipahdettua, että kyllä kait vakituiset tunnistaa jo, isin viereen yritin taas piiloutua. Minun on niin helppo mennä nykyään kun bingo paikka on tuossa pienen kiven heiton päässä. Suosittelen kokeilemaan joskus, erilainen kokemus ellei voittoja tule.


Sadetanssini taidettiin ymmärtää hiukan väärin reilu viikko sitten.. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti