perjantai 20. toukokuuta 2011

Olimme tutkimusretkellä mehtäsä. Puita pitäisi hakea mutta en taida viittiä kantaa kainalossakaan. Olisihan se hyötyliikuntaa oikeen olan takaa. Ehkä kuitenkin annan työkoneitten hoitaa asian, jos tuleva viikonloppu ei ole kovin sateinen niin sitähän voisi suunnitella menevänsä mehtähäään... Eväät koriin matkaan ja luonnonhelmaan.

Omaan taloon kun on muuttanut ja rahaa käytetään niukemmin niin otin neuvosta vaarin kun kuulin että kaiken taivaalta tulleen veden saa vaikka kaataa lavuaariin eikä siitä tule jätevesi kustannuksia. Ehkä kuitenkaan sitä en sinne lavuaarin nyt kaatele. Eli siis kaikki hyöty otetaan heti irti ja sainkin isiltä vanhan saavin pihalle ja ämpäreitä talon nurkille rännien alle odottamaan taas vesisadetta. Pystyyhän sillä kastelemaan kukat ja kasvimaan, mitä muuta sillä voisinkaan tehdä. Tiskaamaan astioita en kuitenkaan ehkä ala.. Tai mistä sitäkään tietää. hih* Saavi ei vain ole kovin kaunis, mitähän sille tekisin? Laittaisinko maalia pintaan vai olisiko joku kehikko kivempi idea? Alunperin tämäkin juttu oli pelkkä vitsi ja naurettiin asialle, mutta kuinkas kävikään.

Meillä alkoi viikonloppu päivää aikaisemmin, huomiseksi en kuitenkaan ole tehnyt ihmeempiä suunnitelmia koska menen fysioterapiaan. Ehkä jumppa ohjeita antavat tällaiselle könkkävaarille. :) Ajattelin kysyä että kaippa lapion varressa heiluminen ja mehtässä riehuminen on aikamoista jumppaa, vieläkö pitäisi keretä lenkkeilemäänkin.. No onneksi on kesä alullaan niin meillä alkaa frisbeegolf kausi ja siinähän sitä tulee käveltyä. Minun lenkkeilyni ovat "tyssähtäneet" siihen kun ensi metreillä aina näen jotakin mielenkiintoista ja alan joko seuraamaan sitä tai kaivan kameran esille ja kuvailen. Tokihan se voisin jättää sen kameran kotiin, ei kai kukaan kanna lenkillä kameraa... :)

Syksyisen näköiset kuvat varmaan inspiroivat teitä lähtemään *käytä sadevettä kesäisin* vitsiin mukaan?!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti