lauantai 19. maaliskuuta 2016

Kevättä kohti..
Pikaiset kuulumiset instagramin puolelta. Hiphei. Kevättä kohti mennään ja mieli virkistyy. Ehkä jonain päivänä saan ladattua kamerasta kuvat koneelle, mutta näillä siihen asti. Tänään juhlitaan serkkutytön pyöreitä (yläuolella yksi vinokuva kun kävin vähän stailaamassa keväisiä värejä juhlia varten.) Tulkaa moikkaan instaan, siellä mä oon kerran näyttää siltä ettei täällä malta istuskella. Ja nyt ei muutako kivaa ja aurinkoista viikonlopun jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Aurinkoista viikonloppua! Pirteitä kuvia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hyvä Mieli, oli kiva viikonloppu ja aurinkoakin nähtiin. :)

   Poista
 2. Kauniit kuvia ❤️ Ihanaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kevään tunnussana on VÄRIÄ JA AURINKOA ELÄMÄÄN! :) Varmaankin, koska sitä toitotan koko ajan. Sitä samaa sinulle. ❤️

   Poista
 3. Upeita kuvia, Höts <3 Vieläkö on katolla noin paljon lunta? Täällä on nyt melkein kaikki lumet kadonneet vihdoin. Joitain kerrostumaläjiä on talon reunuksilla ja varjopaikoissa, mutta muuten alkaa olla menneen talven lumia - ja toivottavasti lisää ei enää tule ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hötspöts kiittää ja kumartaa! Ei ole enää noin paljon lunta, sulivat onneks pois. Toki vain takapihalta, etupihan puolella vielä ainakin kymmemisen senttiä ellei enemmän. Maassa edelleen ja ehkä vielä juhannuksenakin. Hohooo. Olisit koputtanut puuta kirjoittaessas tota viimeistä lausetta, hupsan. ;)

   Poista
 4. Ihanat tarjoilut, nam!
  Iloa pääsiäisviikkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein kurkistaa mitä meillä olikaan tarjolla. On tässä ollut synttärihulinaa ja tälläkin viikolla ainakin kahden perheenjäsenen ja parin kaverin, sitten olisi perinteiset pääsiäiskekkerit isolla porukalla. Mikäs sen kivempaa kahvitella ja rupatella mukavia. :) Samoin sinne kivaa pääsiäisviikkoa.

   Poista