sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Viikonlopun vierahaat!!

Meillä on ollut taas keväinen syntymäpäivärumpa, kun joka viikonloppu on jonkun perheenjäsenen synttärit. Tänä vuonna kuitenkin sairastamisen kierre on vähentänyt juhlimisen määrää. Tälläkin hetkellä siskon lapset kuumeessa, vain viisi päivää kerkesivät välillä olla päivähoidossa.. Äh!! Mä en sano tätä ääneen mutta olen varma että se johtuu päivähoidon huonosta kunnosta, sisäilmasta. :/ No jatketaan.. Sain huomata juhlien puuttumisen tänä viikonloppuna. Just kun oli vuorossa paremman puoliskon päivä niin (just sen joka ei piittaa pätkääkään juhlista) taloon tupsahteli vieraita ovista ja ikkunoista. Mitään erityistä ei oltu edes leivottu eikä järkätty. Onneksi sentään koti oli suht siisti. :)


 Gluteenittomat, vehnätärkkelyksettömät, laktoosittomat piimämunkit pelastivat tarjottavan puolen. Tällä kertaa ei mauttomat, hajuttomat, eikä kaikettomat vaan makoisat. Ehheheee. Kiitos siitä taas äitilleni!! Kyllä munkit pelastaa tilanteen ku tilanteen (varsinkin toisen tekemät.)
Perjantain vieraista ei tullut otettua kuvia koska ei ollut skidit paikalla!! Mutta tuli kuvattua sit jo syötyjä pöydän herkkuja ja olohuonetta, johon rötkähdin vieraiden lähettyä. Kaik on vähän vinksin vonksin, mut päätin että se kuuluu meidän keväiseen sisustukseen. :) Keltainen Langø torkkupeitto sohvalla on mun uus suosikki, kääriydyn siihen aina kun mahdollista. Ei kauheesti oo mua onni suosinut mutta nyt otin ja voitin. Jipii. Torkkupeiton värin sai valita itse, niin minkä muunkaan värisen olisin valinnut keväällä kuin keltaisen. Koti kaupungin laidalla on yksi suosikkiblogeistani visuaalisesti kauniiden kuvien takia.
Lauantaina jatkettiin kahvitteluja, kun tätini soitti että laitas kahavit tippumaan. Saimme esim simantekovärkit ämpäreineen lahjaksi (huomenna pitäisi pullottaa, mutta ei ole pulloja). Sitten kun ei olla tavalliseen keväiseen tapaan, joka viikonloppu porukalla nähty niin äkkiä tuo sana kiiri että vieraita ja kahvia on. Aurinko lämmitti päivällä takaterassille, joten joimme koko konkkaronkka kahaveet sitte pihalla. Vielä en ole varastosta hakenut puutarhakalusteita (joka viikkoisten lumisateiden takia) jonka huomasi myös illalla kun porukka soitti että nyt avataan grillauskausi, tuodaan omat eväät!! Selevä homma, laitetaas avogrilli kuumaksi. Hyvältä se makkara maistu vaikka (maha oli täynnä, kun soittivat kesken illallisen) grillauspaikan luona oli vain kaksi puupölkkyä istumapaikkana ja neki toimi pöytinä. Heii, mukimakkaraki teki paluun..

Tää oli virkistävää. Eihän sairastettais enää että voitais taas kahvitella viikonloppuisin.
Kiitos kun piristitte meijän viikonloppua! Mites teil muil, oliks jännää, joko grillasitte?

2 kommenttia:

 1. Hirmuisen kivoja värejä! Jotenkin tulee sellainen karkkipussi mieleen, jonka nimeä en muista, mutta joskus ihan kakarana sain sellaisen usein karkkipäivänä ja se sai suun kostumaan ennen kun yhtään namia laittoi suuhunsa.

  Onnea Heix (tulee myöhässä, kun täältä kestää sinne tovin myös onnittelut) ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkkipäivän olohuone!!! :D Kelpaa..

   Heix kiitti, vaikka ensin ihmetteli mistä on kyse, mutta sitten ilmeisesti muisti täyttäneensä vuosia.

   Poista