sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Hötskylin arvonta

No niin arvon lukijani, nyt on vihdoin aika järjestää pienehkö arvonta teille. Arvonnassa on kolme palkintoa, osa on saatu Sisustusliike PPDecorasta arvontaa varten ja osa on ostettu Adeninasta. Nyt kun joulu on pian lusittu, on aika laittaa jouluiset sisustelut takaisin kaappiin ja vaihtaa jotain muuta tilalle. Jokaisella tyyli on vapaa, mutta täältä löytyis nyt tämmönen yksi tyyny joka varmasti sopii monen kodin sohvalle tai sänkyyn tai ihan mihin vaan. Tyynyllä on jonkinverran kokoa joten se sopii vaikka lattiatyynyksi! Sitten on kaksi palkintoa, joissa palkinnot helpottavat armottomien joulusiivojen jälkeen (jotkut siivosivat ja jotkut ei). Kivoja tiskirättejä helppoon puhtaana pitoon, saippuoita hellyyttävään pesuun ja sen jälkeen tuoksuvaa kynsienhoitoa. Tokkiisa voi tehä niin että käy vaan rentouttavassa suihkussa, laittaa kynsinauhaöljyt kynsille ja painelee sohvalle pötköttää. Antaa tiskirättien olla! :) Yhdessä palkinnossa vielä Dependin glitterilakka kimaltaviin hetkiin!


1.palkinto (tyyny saatu PPDecorasta)

 2.palkinto (Tiskirätti ja Durance puuvillankukka palasaippua saatu PPDecorasta. Kynsinauhaöljy persikka ja Depend lakka ostettu Adeninasta)

 3.palkinto (Tiskirätti ja Tvättvål citronelle palasaippua saatu PPDecorasta. Kynsinauhaöljy vanilja ostettu Adeninasta.)

Yhteensä palkintoja on siis kolme. Jokaisella lukijallani on mahdollisuus saada yksi arpa, jolla voi voittaa yhden palkinnon. Arvan saa, kunhan pystyy todistamaan olevansa lukijani jossain.. ;) Vaikka siis jokaisella on mahdollisuus saada yksi arpa, kolmas palkinto arvotaan vanhojen lukijoiden kesken. Suokaamme heille tämmöinen iloinen yllätys. Mikäli epäilet etten ole huomioinut sinua vanhaksi lukijaksi, vinkkaa tietoa minulle!:) Ja vielä kertauksen vuoksi, kaikilla on siis mahdollisuus voittaa vain yksi palkinto.

Huomioikaa tää!!! Saatte kauheesti kirjotella kommentteja postaukseen (ja mielelläni niitä vastaanotankin), mutta vain arvontalomakkeella osallistuneet saavat arvontalipukkeen.

Arvontaan voi osallistua 12.1.2013 klo 21.00 asti. Arvonnan suoritan kun saan onnettaren (kuka nyt lieneekään sattuu) paikalle. 

Postitan arvontapalkinnot vain suomeen.

Kiitos vielä teille ihanat lukijani ja toivottavasti saan jatkossa paljon teiltä kommentteja jotta voin teitä taas palkita uudelleen ihanilla kirjoituksillani, öhm just joo!! :D Onnea ja omituisia hetkiä arvontaan. Terkuin hötskyli!! 

Osallistumisaika päättynyt!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti