perjantai 10. huhtikuuta 2015

Haaveita ja toiveita!!

Lautaa, puuta, paljon soraa, kiveä, tiiliä.. Kierrätetty sopii mun tyyliin, mut uuski käy.
Haaveilen esim kesäkeittiöstä ja pienestä katetusta kuivauspaikasta. Katettuja terasseja tuskin saan!
Kuvat keräsin Pinterestistä
Vessaremonttia en saa kuulemma aloittaa ennenkuin kaikki materiaalit ovat valmiina. Meillä kun ei ole kuin yksi vessa, joten sen remontoiminenkin pitäisi ajoittaa siihen aikaan että öööhm, se olisi miehille helmompaa. Lasikuitutapetin repiminen on varmaan se suurin homma, mutta yksi asia puuttuu materiaaleista nimittäin wc-istuin, eli vessanpönttö!! Voihan pönttö. Luulen että pinterestistä valikoimani hieno retro wc-istuin ei ehkä kelpaa tolle paremmalle puoliskolle, en kyllä ole kysynyt minkälaista hän nimenomaan vaatisi mutta oletan että se ei oo tää!! :D Jännä. Vessaan on tulossa väriä kyllä että elekee huolehtiko!! Toinen pakollinen ja ostoslistalla oleva on liesituuletin. Mielellään semmoinen johon en löisi joka kerta päätä kun kurkistan kattilaan.. Tiedä nyt miten toiki on mahdollista tämmösenä pätykkänä, mutta niin se vaan on. Toi autonkeula ois kyl aika pähee, mut.. Jätänpä sanomatta!! Totoro oli ihan pakko vetää kuvaan, se ku vaan on kaikkien kaveri.
Nämätki kuvat pinterestistä!:)
Muut jutut, pakolliset ja ei niin pakolliset on maalipurkit, täydet semmoiset, mielellään sävytetyt, sisälle ja ulos! Pitäisi oikeasti maalailla muutamia seiniä, mehän ei olla maalattu seiniä sitten tänne muuton ja remontin. Osa seinistä tosiaan siinä kunnossa mihin esim (kröhöm) muuraushommat jättivät jälkensä jne. Talon maalaus on myös ajankohtainen ja todellakin muutaman laudan vaihto!! Nämät on niitä jotka jäävät vuosi toisensa jälkeen, joille oikeasti olisi hyvä tehdä pian jotain. 
Ha, ku tuliki maaleista puhe niin mähän huijasin, vessan seinän yläosaan tuleva maalipurkki on ostamatta. Arvatkaa mikä sävy, no tietty Helinälle helinää.. :D Kenen lemppari, hä?:) Vessaan se sopii oikein hyvin, niinkö koko tyttö. Samaa sävyä on kyl tehny mieli laittaa vähä muualleki..

Ai miksikö näitä haaveita?? No siks et mä täytän vuosia, pyöreistä pois ja silleen..
Ei ehkä perus toivelista, vessanpönttöjä ja soraa!! Taitaa varmaan olla oma ostoslista loppuvuodelle,
ehkä seuraavallekin (jos menee seuraavaankin vuoteen niin siihen kuuluisi sitten myös uusi lattia).

Kiitos ja heiiii tää menee valmistautuun siihen että tunnin päästä tää on vanha ja raihnainen. <3
Hehee. Mukavata viikonloppua kaikille kivoille!!

11 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää, kakara ;D Wii!

  Ps. toi yksi vessa on vähän hankala :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakara kiittää ja kumartaa!! ;D

   Ps. mielestäni kerroin puhelimessa sinulle hyvän syyn tolle ns. hankalalle vessalle. HEeeh. Enkö, enkö, enkö??!!! :D

   Poista
 2. Iso ja lämmin hali ja isot ja lämpimät onnittelut vanhalle ja raihnaiselle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha ja raihnainen kiittää Kataroomaa!! :D Lämpimät halit ja onnittelut vastaanotettu. Yllätys. yllätys, että mun syntympäivänä satoi taivaantäydeltä lunta, joten lämpöäsi tarvittiin!! Hihii. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Saara!! No hauska se ainakin oli, sain heti päivällä ensimmäisen lapskatraan juhlimaan synttäreitä. Sanoin etten edes kerennyt imuroida loppuun, tulkaa sitten illemmalla uudestaan. No illemmalla tää lapskatras tuliki sit kahessa eri erässä, ensin pienimmät ja sitten vielä yksi vanhempi.. Vielä illalla kahdeksan aikaan me leikittiin vanhimman lapsoseen kaa (itseasiassa tää skidi opetti mua kuinka pelataan pleikkaa..) Enpä tuntenut itseäni ainakaan vanhaksi.. Hehhh.

   Poista
 4. Onnea, onnea! Ihanat synttäritoiveet :D
  Haaveilla on taipuvaisuus toteutua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!! <3 Pidetään toivoa yllä että haaveet, niin pienet kuin suuretkin toteutuisivat! :)

   Poista
 5. Onnea ♥

  Mua niin hupaistutti tää sun toivelista. Ei ehkä joo ihan basic, mutta kuulostaisi kyllä mullekin mieleiselle. Mä yritän taistella itseäni vastaan meidän vessaremontin kanssa. Retropytty olisi ihana, mutta taitaa saada se jo olemassa oleva perusmalli luvan kelvata meille. Seinille kyllä teen jotain. Harmaat saumat, harmaa marmorikuvioinen seinälaatta ja vaalean ruskea lattialaatta ei jotenkin oikein iske.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiiiii.. Joo ei ehkä kovin moni toivoisi saavansa vessanpyttyä, liesituuletinta tai soraa lahjaksi, mutta kun aloin miettimään että jos saisin toivoa mitä haluaisin niin nämät nyt tuli ensimmäisenä mieleen. Retropytty ois kyl hieno, mutta mä kans luulen että perusmalliin joudun tyytymään. Ei ehkä toi parempipuolisko suostuis siihen että ronttaan kainalossani jotain vielä vanhempaa mallia. "No niin nyt aloitetaan remontti" niin vois kuulua että ei muuten aloiteta, tee siitä vaikka kukkaruukku ulos jos jotain.. Hehee. Joo kyl sunki ehkä varmaan täytyis tehdä vessalle jotain ehostusta, ei kuulosta yhtään sulta toi setti. :)

   Poista
  2. Niin ja kiitos onnitteluista. <3

   Poista