torstai 16. tammikuuta 2014

Höpinöitä ja arvonnan voittajat

Tää viikko on kyllä menny ihan hujauksessa.. Nytkö on jo torstai?! Aloitetaampas maanantaista. Maanantaina tosiaan kävin lääkärissä tän pitkittyneen flunssan takia. Alkoi jo ottaa nuppiin! Sydänfilmikin otettiin, niitä jänniä läpysköitä laittovat. Huih. Kaik oli onneksi kunnossa!! Voiton puolella ollaan jo muutenkin. Virtaa ainakin oon jo saanu piirun verran lisää, ehkä pian jo liikaakin jonkun mielestä. ;) Aloitin nääs kylppärissä riehumisen. Tiistaina kun toi parempi puolisko tuli kotiin töistä niin kuului vaan että 'jaha, mitäs täällä ollaan tehty'. Viiiimein siis päätin tehdä kylpyhuoneen ilmeen kohennuksen, mitä tässä olen jo joskus tainnut ihan piirustusten kanssa esitellä. Irrotin vanhan kaapiston pois ja vähän tuo huone on vaatinut muitakin lisäoperointia, jopa pyykkikoneen osalta. Kaik ois nyt valmiina muutako yhdistäis letkut ja piuhat, lisäis silikonit jne jne.. Paitsi yksi peili puuttuu. Pian jo mahtuis rauhassa vaikka saunomaan. Jee. Aloitin kylpyhuoneesta siks, ku päätin käyttää sieltä kaapiston vessaan. Vessassa oleva on samaa sarjaa, joten pääsen fiksailuhommiin. Näin ollen remontti jatkuu seuraavaks siis vessassa. Eilen oli muutes huippu päivä (välipäivä remontoinnilta). Menin päivällä anoppilaan. Suunniteltiin salaa tää juttu ja kun appiukko läks tuppikerhoon niin me verhoiltiin keittiön ruokailuryhmän tuolit uudestaan. Kyllä siinä sai sitten nauraakin, et ollaankohan me ihan hölmöjä. Oli se kyllä paljon jännempää niin. Ei ole anopista kuulunut, onko appiukko huomannut mitään.. Hihih. Puhuin myös erittäin kivan puhelun pitkästä aikaa. Niin kivan että vieläki naurulihakset jumittaa!!:) Sitten vielä kävin tuhlaamassa lahjakorttini Bloomittiin. Kaks makeeta takkia löytyi Outletin puolelta ja yksi hiemonpi paita. Takit oli kyl hyviä löytöjä, kun vasta valitin kaikkien vetoketjujen hajonneen. No mutta jokos päästäis tähän itse arvontaan. Minullahan oli kolme arvontapalkintoa, joten onnetar nosti kolme arpalippua. Isä toimi 'virallisena valvojana', kerran oli paikalla. Isä oli siis auttamassa minua, kun ei remonttitaidot riitä putkipuolella. Minä kuvasin arvonnan etenemisen ja onnetar nosti arpaliput. Ensimmäinen arpa ensimmäiseen palkintoon, toinen toiseen ja kolmas kolmanteen.. Kuten ehkä olettaa saattaa..


Ensimmäisen palkinnon saaja näköjään aavisteli jotain, sillä otti yhteyttä minuun äsken
facessa. Anteeks sulle ystäväin, kun pidin salassa tämän. En voinut vastustaa kiusausta
kertoa sinulle yhtä aikaa kuin muille. <3
 Ensimmäinen palkinto siis Mialle.
 Toinen palkinto Maikkulle.
 Ja kolmas palkinto Johannalle.
Ilmoitan teille vielä henk.kohtasesti voitosta. Onnea voittajille. Laitatteko minulle
osoitetiedot tulemaan sähköpostiini niin toimitan palkinnot teille piakkoin.
Osoite löytyy tuolta sivubannerista!:)

Kerran nyt mennään jo torstaissa niin kai voin toivottaa kivaa loppuviikkoa!:)

 

8 kommenttia:

 1. Hyvä ettei löytynyt tutkimuksista mitään pahoja juttuja.

  Oiiii. Mä en koskaan voita mistään mitään, tää on todella iloinen yllätys <3 laitan sulle viim. Huomenna säpöä, nyt täytyy mennä nukkumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä sitä mieltä että palkinnot osui just oikeisiin paikkoihin! :)

   Poista
 2. Voi kääk, mun piti käydä kattomasssa mitä mä voitin ja tiiäksä mitä!? Mä näytin Ellellekin sitä, että eikö olis hieno! Se on ihan mun näkönen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin mun eka kommentti hävis :O
   Sitä vaan kirjoittelin, että mä olin täällä sydän syrjällään sun takia ja mietin kun olen juoni omalle perheelle (se on meidän salaisuus ;)) ja sitten se oletkin sä, joka siellä juonit :)
   Sun isällä oli ihan selvä magneetti kädessä, kun se otti mun nimen :) Kiitokset hänelle! :)

   Poista
  2. No et arvaas pääskö mul nauru kun lapussa lukee Mia. No niiii, pitihän se arvata että sinne se menee minne sen pitääki mennä! Hih. Hyvä niin..

   Poista
  3. Ainiin, ihan pikkaasen vaan juonein. En palijo! ;D

   Poista
 3. Kiitos, nyt en voi sanoo enään etten koskaan voita mitään.
  -Maikku_

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, hyvä että pystyin tällä muuttamaan jotain asiaa!! Hahaaa. :)
   Mä kuulin tänään lauseen sun tyttäreltäs että "mitäs me oikeen voitettiin". :D

   Poista