torstai 2. tammikuuta 2014

Mitäpä muutakaan heti alkuvuodesta ku ideointia..

Vuosi 2014 aloitettu rennolla meinigillä, sillä meidän perheessä jyllää flunssa. Kohta koko poppoo on tämän sairastanut. Itsekin aloin aivastelemaan vuoden viimeisimpinä päivinä ja tänään huomasin että kuumettakin näyttäisi olevan. No kyllä tämä tästä, eikä se todellakaan ole latistanut kirkasta ajatuksen juoksuani. Hmm..

Viime yönä, aloin ajattelemaan lähestyviä syntymäpäiviäni (ääk). Tahtoisin paikan olevan jollainlailla erikoinen. Paikkaan pitäisi mahtua väkeä, sinne kun tulee lähimpiä sukulaisia ja ystäviä yhtäaikaa.. Keittiö saisi olla toimiva, mutta en missään nimessä halua talon puolesta henkilökuntaa. Vaikka olisihan se luksusta, mutta kun olemme tottuneet tekemään aina kaiken itse ja kaiken pitää olla niin tarkkaa ruokavalioiden suhteen (niitähän kyllä riittää) jne. Paikkaa voisi koristella oman mielen mukaan, hyvällä maulla tietenkin. Teemaan sopivaksi, mikäli semmoinen sinne sattuu tulemaan. Paljon olisi toiveita ja paljon ovat ystävätkin heittäneet toiveita. Kaikkia toiveitahan ei aina saa täytettyä, mutta yritys on tietenkin hyvä. Niille toiveille jotka eivät toteudu nyt, yritän keksiä ratkaisun jollain toisella tapaa. :D Heheee.

Tietenkin tässä on pari pientä muuttajaa matkassa. Juhlat pidetään lopputalvesta, joten juhlapaikan pitäisi olla sisätiloissa. Osa juhlavieraista pitäisi varmaan saada majoitettua paikkaan, tai ainakin lähelle. Rahallinen puoli julhapaikkaan on aika minimaalinen, ei siis kiitos mitään kolmeasataa. Tämän alueen käytetyimmistä juhlapaikoista otin taas selvää, mutta visioin tällä hetkellä aivan jotain muuta. Saattoihan sen jo joku huomata mun tämänpäiväisistä pinnauksista pinterestisä. ;D

Olisihan tuolla naapuripaikkakunnalla kokonainen alue, joka on täynnä vuokrattavia lomamökkejä. Huonon puolen löysin heti siitäkin.. Höh. En ole vielä kyseisistä, vuokrattavista mökeistä löytänyt semmoista kivaa johon mahtuu väljästi vähintään 30 henkeä yhtäaikaa oleileen. Heh. Jos siellä jollakin on semmoinen, tai sitten jotain joka on todella satumainen tai vaikka vanhaa ja lämmintä juhlasalikuntoista tilaa jotka ovat myös vuokrattavissa - ilmoittautukoot heti minulle!

Täytyy tässä tuumailla vielä hetki, sillä ajatukseni pyörähti yöllä siihen että vanha navetta olisi mahtava paikka juhlilleni. Tänään piti oitis mennä tarkistamaan tilanne, vaikka sen nyt tiesikin.. Harmikseni tämä paikka ei ole millään lailla minun käsissäni ja rakenteet ovat päässeet rapistumaan todella huonoon kuntoon.


Toivoisin tässä vaiheessa että olisin tanskalainen maajussi, joka osaisi kehitellä alle neljässä kuukaudessa, talvella (ainakin tällä hetkellä sähköttömässä paikassa) ja laihalla lompakolla tästä paikasta mahtavan juhlasalin. Hyvin yksinkertaisen ja todellakin navetan näköisen mutta kuitenkin kestävän. Navetan sisäkatto tulee just sisään, eikä mene kauaa että ulkokattokin romahtaa. Välikatollakin tuntui olevan vielä paljon tavaraa painona. Seinien rappaukset halkeilevat ja alta paljastuu aina vain enemmän, vuonna -53 pappan itse tekemiä tiiliä. Navetan takana aika oli myös tehnyt tehtävän ja seinät olivat itsestään kaatuilleet. Kanalan/pupulan puolelle en edes uskaltanut kurkistaa.. 

Haaveillahan saa ja yltiöpositiivisena en menetä toivoa ettenkö tästä vielä saisi aikaiseksi jollain keinolla uuden projektin itselleni ja hienon juhlapaikan. Nyt ilolla ilmoitan ystävät, että saatte odottaa onneksi vielä hetken (ja ehkä kauhulla) kutsua juhliini. Muistelokshan tää ny menee mut, viimeisen kuvan kohdalla asusti muinoon mun ikioma rusetti-possu. Snif. :') Ettekös ookki mun kans samaa mieltä että tästä tulis mahtava paikka juhlilleni?! Ihhihiii. Kivaa, idearikasta ja haaveikasta alkanutta vuotta kaikille!! 

Pst. uuden vuoden koristelu ja kattauskuvat saivat jäädä, kun kamera ja taskulamppu löysi jotain mielenkiintoisempaa. Niinku yhen navetan. :D Siltipä ehkä yhden mainion kuvan voisin täällä vielä uuden vuoden rauhallisesta juhlinnasta vilauttaa! Hih

6 kommenttia:

 1. Kyllä aika kaukana on tuo vielä siitä visiosta päässäsi, luulen, mutta sinänsä siitä samaa mieltä, että kyllähän tuosta saisi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siitä sais, nimenomaan.. :) Visiotani juhlien suhteen en vielä paljasta!! Hihih

   Poista
 2. Voi kyllä, navetta juhlapaikaksi ois ihan älyttömän makee idea! Tai joku vanha vähän isompi lato..
  Kyllä sä jotain keksit!:) mukavia suunnitteluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta isommasta ladosta ei saa millään talvella lämmintä!!:)
   Jooo, enköhän mä keksi. Mul on itseasiassa jo aika monta suunnitelmaa varalta!:)

   Poista
 3. Voi miten kiva idea. Aika tuossa taitaa tulla vastaan.. Mutta eikös kukaan vuokrais sulle sellaista tilaa kohtuudella....kun lupaatte olla kiltisti ;)
  Mukavaa uutta vuotta Höttiäisellekki!

  VastaaPoista
 4. Oikeestihan mul ei ole mitään zäänssei laittaa kyseistä navettaa kondikseen, mut ainahan sitä saa haaveilla. Jos jollain on semmoinen vuokrattavissa niin saa ottaa yhteyttä. Kaikki epänormaali kelpaa, kunhan juhlien järjestämiselle on mahdollisuus.. Vinkkailla myös saa.. ;)

  Ainahan me ollaan kilttejä!;)

  VastaaPoista