keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

ikä-ihme-jorinoita

Nyt hiukan tiukkaa faktaa.. Haha. :D Tällä viikolla on kyllä tullut mietittyä taas oman elämän menoa.. Hyvällä maulla tietenkin. Ikää karttui lisää taas tänään ja sekös sai ajatukset liikkeelle. Opiskeluni pitäisi tulla päätökseen nyt keväällä ja tietenkin ajatukset on pyörinyt tulevassa kesässä ja toivottavasti tulevissa töissä. Koulusta ja harjoitteluista olen höpötellyt suhteellisen vähän, mutta kyllä minä niistäkin keksin jotain hassua kerrottavaa teille jonain päivänä. Huomaamatta aika on kulunut todella nopeaa, enkä oikeasti ole kerennyt (ehkä tajunnut) ajatella koulun jälkeistä aikaa. Oppi-into ei ole kadonnut mihinkään ja lisäkoulutuksetkin ovat pyörineet mielessä. Mutta tosiaan, tällä viikolla se kolahti ja kovaa (lieko pieni kriisi) ja olenkin kirjoittanut kynä sauhuten ansioluetteloani...

Kyllä minut ihan selvästi tunnetaan.. Taitavat tietää mitä tyttö tarvitsee. Hehe*:)   
Viikonloppuna kahviteltiin ihanien ihmisten kanssa merkkipäiviä. Sain uuden 'business' jenkkikassin, tulevan kesän puutarhatöihin kaikkea jännää sekä muita kivoja lahjoja.. :) Joo, pääsenköhän kesällä oikeisiin työhommiin kiinni vai iskenkö kynteni pelkästään tuoreeseen multaan. :) No senhän aika näyttää. Huom, näitä se lisä ikä teettää, ihme jorinoita!! Juttelin iltasella vanhan työkaverini kanssa ja hän kysyi kysymyksen "mitä kuuluu, oletko onnellinen". Tajusin ettei minulla ole ns mitään hätää ja olen oikeasti onnellinen! Toivottavasti tekin olette. Onnellisuutta tuo lisää myös se että ensi viikon ihme jorinat tapahtuvatkin taas koulun penkillä, johon hypätään tällä kertaa stailauksen merkeissä. Jee. 

Tämä vanha käntty (niinku kummityttöni minua onnitteli) menee nyt nukkumaan että jaksaa aamulla virkkuna ylös. psst. Tänään yksi oja jo tulvi. Oho.  Aurinkoa loppuviikkoon.

4 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa ja onnellista syntymäpäivää!! =) Ai että, upeet lahjat ja kaik - kyl sun kelpaa!
  T: yks vanha, mutta onnellinen :)

  VastaaPoista
 2. Mä ole ihastellut tuota samaista kassia :) Itsellä oli pienenä tuollainen, mutta pidin sitä niin että se meni korjauskelvottomaksi :(

  Mulla oli 30 kriisi kakskasina :) Otin hammaskorun ja se meni sillä ohi ;) Halpa kriisin poistaja :)

  VastaaPoista
 3. Kivat lahjat! Mitäs tuota ikää miettii, kaikilla se karttuu kokoajan, pääasia on että on onnellinen :)

  VastaaPoista
 4. Hei kiitti tyypit. :)

  Mulla on varmaan se ikuinen ikä kriisi :P eilen helpotin sitä ostamalla itselleni vihreet housut. Hahaa. Seuraava kriisinhallinta oliski sit järkkärin osto. Eikö näillä pötkitä jo tosi pitkälle??

  En mä periaatteessa sitä ikää mieti, tosin siltä pohjalta joo kun tuntee olevansa vielä n.9vuotias ja siihen lisätäänki oikeesti se parikytvuotta lisää niin tajuaa 'karun todellisuuden'. :D Ehheheee.

  VastaaPoista