perjantai 19. huhtikuuta 2013

Stailausta koululla..

Meillä oli tällä viikolla koulussa lähipäivien aiheena stailaus. Meidät pistettiinkin oitis kohteisiin.  Alkuun tehtiin suunnitelma kaikesta. Mielestäni meidän porukka, Mare, Mia ja minä saatiin aikaan aikamoinen muutos koulun vararehtorin huoneessa. Täysin lopullista jälkeä tämä vielä ei ole, sillä uudet valkoiset kalusteet pistettiin tilaukseen asiakkaan hyväksyttyä kalustesuunnitelma. Kotvasen kuluttua asentajat käyvät asentamassa kaikki uudet valkoiset kalusteet, kiinteitä kaappeja myöten. Huonekalutekstiileihin valikoitui vihreä ja punainen vastaväri pöydällä tekee mielenkiintoisemman lopputuloksen. Luulen että tässä toimistossa on ilo tehdä jatkossa opintosuunnitelmia. :D Eikös?

Kiitos tytöt mukavasta viikosta!!:)


Mukavaa keväistä viikonloppua kaikil.

4 kommenttia:

 1. Kyllä me osataan! ;)

  Mahtava viikko kyllä takana. Tämä on varmasti niitä, joita ei ikinä unohda. Kiitos teille molemmille ❤

  VastaaPoista
 2. No todellakin sellainen viikko jota ei unohda ❤ ❤ :D Esim *Deletoi se kuva..*

  Meinasin laittaa kaikki tekstiilien ja kalusteiden lisätiedot kirjoitukseen, mutta onneksi sinä olit niin fiksu ja teit sen. ;) Joten kurkatkaas tänne jos ne kiinnostaa: http://willaolivia.blogspot.fi/2013/04/stailausviikko.html

  VastaaPoista
 3. Tila selkeytyi ja raikastui huomattavasti. Hyvin saitte yhdisteltyä konttorikalusteita modernimpaan lookkiin. Hyvä suoritus! :)

  VastaaPoista
 4. Kyllähän ne kaksikymmentä vuotta vanhat esitteet jouti jo poiskin!!:D Kaikki uudet toimistohuonekalutkin on tulossa joten eiköhän luukki ole sitten viimeistään nykyaikainen.

  VastaaPoista