perjantai 26. huhtikuuta 2013

Mun uudet puutarhakalusteet~

Jäi sitten lupaamani "tarina" puutarhakalusteista kirjoittamatta... Huhups. No nyt sen kerron. Kävi niin että vanha työkaverini kirjoitti tuolla facen puolella näin "..Samalla vois lanuta kaupoissa sen verran että kävis katsastaan uutta ruokailukalustoa mökin terassille. Vanhat on noin pienelle terassille liian isot. Tarviiko kukaan terassikalusteita halvalla?" Ajattelin heti että jos tältä huipputyypiltä tuloo tämmöstä kommenttia on pakko noteerata asia jotenkin. No niin oli ajatellut varmaan moni muukin, sillä kiinnostuneita alkoi tupsahtaa (minä olin kyllä eka). hihih. No kirjoitin jossain vaiheessa että olen reilu ja annan muille mahdollisuuden kun mulla on jo niin monta puutarhakalustetta. Kohta kuitenkin tuli tekstiä että kaikki jotka haluaa olla mukana ostamassa puutarhakalustesettiä kirjoittaa tähän HEP. Pistin postilaatikon puolella kyselyä onko kovin epäreilua että kirjoitan hep kun jo oikeestaan luovutin, vastaukseks tuli höpöhöpö mukaan vaan niin ne kaikki muutki tekee. Viimeistään siinä vaiheessa kun kuva tuli ja teksti että huonekalut ovat ehtaa 50-lukua niin en voinut muutaku kirjoittaa HEP kyseiseen kohtaan. Illalla tuli kommenttia että arvonta on suoritettu, onnetar nosti lapun jossa luki Helinä. Jipii. Enhän mä sille mitään voi kun sain tällä tavalla mahdollisuuden ostaa näät hulvattoman hauskat puutarhakalusteet. Enhän? :) Nyt täytyy vain keksiä mihin laitan osan, kenties myyntiin. Uudessa (vanhassa) puutarhakalustesetissä on neljä tuolia ja pöytä jossa on hauska leivonta-alusta. Sopii mun tyyliin ja muihin kalusteisiin paremmin mitä....esim näät. Onhan näätki makiat istua. Vähän aikansa nähneitä ja repsottavia.. Mutta täytynee kai oikeasti jostain luopua jos leikkiin kerran lähtee.. <- Hahaa. Kiinnostaiskohan ketään näät neljä tuolia ja pöytä. Luin että tää ois lumikenkä rottinkituoli sarjaa (samalta ainaki vaikuttaa) ja näät on ostettu kenties 80-luvulla. Täytyy tosin ensin kenties kysäistä mieheltäni haluaako hän edes luopua näistä vai pitääkö laittaa jotain muuta kiertoon.. Laitahhan tulemaan kommenttia tai spostia mahdollisesta kiinnostuksesta näihin, niin ilmoittelen lisää kun tietää kuin käy, tuleeko myyntiin vai. Mutta heih, pääasiahan oli mun uudet puutarhakalusteet. Mitäs olitte mieltä??:) Mä ainakin pidän niistä nääääin paljon. Pian kirjoitukset hetkeksi rauhoittuu, ehkä päiväksi niin pääsee ulos haravointi hommiin ja uusien puutarhakalusteiden sijoittelua tekemään. Tänään pilkisti kukkapenkistä ekat kukan alut, kun sinne viimein tajusin kurkistaa..

Ollaan tänään naurettu vattakipeenä eläintenkin tasa-arvolle, huippu apina kapinoi. :D

Psst. kokeilen välillä kommentoinnissa tarkistus-juttua.
Ihan lähinnä roskapostien takia. Vähentääkö se vähäistäkin
kommentointia lisää vai onko se vaan hyvä ja turvallinen!?

Edit. en itse pitänyt tästä kommenttien hyväksymisestä, joten poistin sen. ;D

3 kommenttia:

  1. No nyt kukaan ei tohdi kokeilla kommentointia enään.. Sinnekö ne viimeisetkin lähti. Hihih*:D Hoksasin että taisin antaa ymmärtää kirjoituksessani väärin. Tarkoitus oli se että minä tarkistan kommentit ennen kuin ne tulee näkyviin, ei pitäisi siis olla sitä robotti-teksti-juttua ärsykkeenä!:)

    VastaaPoista
  2. minä jätin kokeeksi kommentin et ihan söpöt ja tarkoitin niitä vanhoja 50-lukuisia

    VastaaPoista
  3. Kiva että kokeilit. Joo'o on kuule aika makeet, kävin tossa hetken haravoimassa ulkona ja testasin puolet ajasta tuolin istuttavuutta. HAHA :D

    VastaaPoista