tiistai 19. helmikuuta 2013

3 vuotis Ti-Ti juhlat~

Viime viikolla sain taas luvan järkkäillä yhdet kolme vee huippu tyypin synttärikemut. Taisinkin aikaisemmin mainita näistä. Innoissani suunnittelin juhlia. Kaupoista kovan etsinnän tuloksena ei löytynyt kuin ilmapalloja ja piparkakkumuotteja. Loput kehittelin itse. Oli kivaa järjestää näitä juhlia askarrellen, olisi tosin ollut vielä kivempaa kun en olisi sairastunut ja näin ollen olisin päässyt myös juhlimaan näitä huippu tyypin 3 vee ti-ti nalle kemuja. Sain onneksi kuvia juhlien jälkeen, niin en jäänyt ihan totaalisesti paitsi kaikesta ilosta. Huippuu että niin paljon kaikkee ti-ti juttuja näkyi siellä täällä. Viirin tein tarkoituksella värikkään pelkistetyksi, et sitä voi käyttää muissakin tilanteissa. Lapset olivatkin sanoneet että tää pidetään ens talveen saakka. :) Jeah. Kuvista päätellen piparkakkumuoteista oli syntynyt nalle pipareita, kivaa. Hienon kakun tuttuun tapaan teki siskoni!!:)Tänään (tai siis eilisen puolellehan se jo menee) oli sankarin oikea syntymäpäivä. Onnekseni tervehdyin ja poikkesin iltasella viemässä lahjan. Kiikarit, jotta kolme vee herra voi kurkistella ikkunoista näkyykö oikeita ti-ti nalleja. :D Anteeks jo etukäteen taas huomista päivää. Tää tättärää kun ei malttanut istua rauhassa kahvikupposen ääressä, vaan pisti tömistellen nalle kemuilla. Toivottavasti lapset saa unen, tai no kellohan on jo aika paljon joten toiv. myös minä saan unen.. :D Mut heiiii, kerran vuodessahan ne synttärit jokaisella vaan on!:)

Seuraaviin juhlien järjestelyihin taas..

~ystävällisin terveisin Helinä~

10 kommenttia:

 1. Onnea, olet voittanut arvonnassani, laitatko tietosi tulemaan minulle, niin saadaan kirja matkaan. :)

  Terkuin, Riikka.

  VastaaPoista
 2. Olipas täällä iloinen yllätys.

  Viestiä laitettu. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kemut! Harmi kun juhlien järjestelijä tuli itse kipeäksi :( Etköhän sä saa vielä monet muutkin juhlat järjestellä, kun sulta tuo luonnistuu :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marika! Kolme vuotias ainakin kuulemma oli ollut onnellinen juhlistaan. Sehän se on pääasia. :) Luulen että ei mene montaa viikkoa kun seuraavat juhlat taas järjestän, meillä kun tää tammikuu-kesäkuu on yhtä juhlaa!!:) Tulikin tässä mieleen heti yhdet (ylimääräiset) juhlat jotka voisin järkkäillä!! Hmmm...

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ja reipasta, Helinä :)

  M.R

  VastaaPoista
 6. Kiitti Mare!!!:D Aina sillon tällön yritän olla reipas. hih*

  VastaaPoista
 7. Kiitos vielä tädille järkkäilyavusta! :)

  VastaaPoista
 8. Montakon päivää tämä sivu on ollut auki ja en muka ole ehtinyt kommentoimaan.
  No tosiasiassa eipä mua ole koneen ääreellä näkynyt muutankuin työasioissa. Kova suunnittelu menossa sen näytön kanssa.

  Synttärisankari oli varmasti tohkeissaan :) Meillä olis huomenna ensimmäiset kevään synttärit ja siitä eteenpäin sitten parin viikoin välein huhtikuun loppuun. Sitten se kevät jo onkin :)

  Saas vaan nähdä kuinka käy, sankari on ollut tämän viikon pois koulusta ja vannoi kyllä menevänsä huomenna ettei synttärit peruunnu.
  Koko perheenhän tämä flunssa vei, Emilia taitaa olla parhaimmassa kunnossa.

  VastaaPoista
 9. Kuulin että synttärisankari oli pitänyt koristeluistaan. Olisinhan minä kehitellyt kaikkea kivaa lisääkin vielä, mutta en enää kuumeessa vihtinyt tehdä.. Harmi.

  Teillä sitten flunssa kiersi kaikki.. Höhlä. Pikaista paranemista ja toivottavasti saatte kivat kemut aikaiseksi. :)

  Näytöistä puheen... Kiire tulee mullekki ja koko ajan pukkaa lisää projekteja!!! Tänään vapaapäivä harjoittelusta ja kaikesta muusta työjutusta... Pitäisi ehkä siivota vähän kotia ja kirpputoripöytää käydä täydentämässä!!:) Josko siinä ainekset hyvää vapaapäivään.

  VastaaPoista