perjantai 22. helmikuuta 2013

perjantai aamun aurinko~

Ihanaa perjantai aamua kaikille! Kävin ulkona jo tepastelemassa hetken ja kyllä piristi. Aurinko paistaa ja keli on mitä mahtavin. Tuumasin että alkaa taas polkujen reunukset olemaan suhteellisen täynnä lumikinoksia. Pitäisi kehitellä niistä jotain kivaa. Lapsuuden kodissa on tehty taas iglu, mutta en ehkä kuitenkaan itse ala lumilinnoja väsäilemään. Tai mistä sitä koskaan tietää mitä kehittelen inspiksen sattuessa. :) Vielä ei ole viikonlopulle tehty suunnitelmia, mutta sen tiedän että mieheni aloitti talviloman joten aijon yrittää ottaa siitä kaiken ilon irti itsekin. Mahdollisimman vähän harjoittelupäiviä ja kiireisiä suunnitteluhetkiä kartan, vaikkakaan se ei välttämättä onnistu kovin hyvin. Hih* Hyvä suunnitelma kuitenkin. Kohta hyppään puksuttimeen (=autoon) ja lähden naapuri paikkakunnalle, siellä kun on joitain tapahtumia pitkin kaupunkia ja väkeä odotettu tulevan liikenteeseen yli 10 000. Ehkä myös kirpputoripöytää käyn aika ajoin kohentamassa, mikäli sinnekin sattuu enemmän väkeä. Kaikkea kivaa siis... Mukavaa perjantain jatkoa kaikille. Toivottavasti teilläkin paistaa aurinko!

 

5 kommenttia:

 1. That is just utterly beautiful snow...

  VastaaPoista
 2. On sielläpäin lunta! Täällä lounais-suomessa ei tuollasia polkuja tänä talvena ole ollut. Aurinkoa ei tänään myöskään näkynyt vaan tuli lumiräntää:( Eilen aamuna -17astetta ja tänään -1. Selvästi kevättä kohti mennään, räystäiltä tippuu vettä ja talitiaiset laulaa jo!

  VastaaPoista
 3. thank you Michele. :)

  Rouva Hyrskyn Myrskyn.. Auttaisiko nimesi mainitseminen ja saisin myrskyävää intoa puskea tuota lunta kauemmaksi. :D Olisin "hukassa" jos meidän pikku kekarat ei ois pitänyt huolen että papparainen käy raktorin kanssa täällä auraamassa aina välillä. :D hih. JOOO, kyl meinaa ainakin mieli jo kevääseen kääntyä. Linnut laulaaa ja tosiaan räystäältä tippuu välillä vesi. :)

  VastaaPoista
 4. Saattaapa hyvinkin auttaa hokema : olen Rouvahyrskynmyrskyn, olen R jne. Sillä jossain tutkimuksessa oli todettu, että tenteissä onnistuvat paremmin ne, jotka kuvittelevat mielessään olevansa professoreita, kuin, että en osaa mitään:D

  VastaaPoista
 5. Auttoi ainakin hetkellisesti tänä aamuna. Täytyy kokeilla uudestaan pian. Kiitti Rouva Hyrskyn Myrskyn. :DD hih*

  VastaaPoista