tiistai 6. marraskuuta 2012

vanhat postikortit~
Minulle tupsahtelee aina välillä näitä ihania 'kuvauskeikkoja'. Nämä + kolmekymmentä muuta ikivanhaa postikorttia riippui pussissa, ulkona naulassa ja tiesin heti mistä on kyse. Minä kuvaan muistoihin ja toimitan kortit jotenkin takaisin omistajalle. Joskus omistaja haluaa valokuvaversiot, esim korttien tuhouduttua niin minultahan ne sitten pitäisi löytyä. Mitä kummallisimpia juttuja välillä tulee vastaan, mutta sekös tässä hommassa onkin hauskaa. :) Näistä korteista olen tainnut nähdä isot, uudisversiot julisteina. Kiva niinkin, minä vain pidän enemmän näistä vanhoista. Oikeen mukavaa tiistai päivää kaikille! :)

3 kommenttia:

 1. Vanhat kortit ovat kauniita ja niiden kirjoitukset todella mielenkiintoisia! Olen monta kertaa ajatellut, ja siksi lähettänyt kortteja, että mitä tämän päivän ihmisille ja tuleville jää käteen. Teksti viestit ja säpot ei lämmitä lastenlapsia. Ja ajatelkaa itse kirjoitettuja rakkauskirjeitä, niitä vasta vuosien päästä ihana on lukea!

  VastaaPoista
 2. Ihania kortteja!!! Noista sais mahtavia tauluja :)

  Mielenkiintoinen tehtävä sulla!

  VastaaPoista
 3. Postikortit kuuluu kyllä meikäläisen top-listan kärkeen!!

  Ala-aste aikaiset rakkauskirjeet taitanee olla hukkunu aikojen saatossa johonkin. Niitä taisi olla peräti kaksi. :) hihih*

  Noista sais kyllä mahtavia tauluja.

  VastaaPoista