maanantai 12. marraskuuta 2012

laiskimus & kesämekkoja~

Huomenna on taas kahden koulutehtävän palautukset, pitäisi tarkistella ja oikolukea niitä jne. Mutta mitä teen, lueskelen vanhoja lehtiä. Miettien mitä laitan ensi kesän juhliin päälle. Jo yhdet häät tiedossa, jipiii. Ööhm, eipäs hypätä joulun yli. Punaiset mekot voisivat sopia pikkujouluihin, joulupäivään, jouluaterialle..


"Kaikista miellyttävimpänä naisille aiottujen kankaiden joukossa mainittakoon cambric-zephyri. Se on mahdettu kutoa oikein egyptiläisestä puuvillasta, niin hienolta ja kiiltävältä se näyttää. Siitä saa hienon paitapuseron kävelypukuunsa ja vallan suloisen kesämekon, värit ovat puhtaan raikkaita ja kesäisiä. Keinosilkkikangas on saapunut muutamia hauskoja uutuuksia, joitsta nupullinen, noppé'ta muistuttava on arvokkaan näköistä kesäkangasta. Kun viimeiseksi vielä mainitsemme rosopintaisen, paksulta vaikuttavan naistentakkikankaan, olemme kosketelleet huomattavimpia uutuuksia. Entä sitten tulevan kauden värit. Suuresta maailmasta tulevat viestit kertovat lyhyesti, että muotiväreinä tulevat olemaan sininen, vihreä ja musta, sekä että punaistakin yhä edelleen suositaan. Noiden värien eri vivahduksista syntyykin siksi rikkaat kokoelmat, että niillä varmasti päästään keväästä syksyyn. Näille sivuille olemme valinneet näytteitä Finlaysonin hamekankaista ja cambric-zephyreistä, jotka kaikki niin kuvioittensa kuin väriensäkin puolesta hyvin sopivat käytettäväksi tulevana kesänä. B-F 1857 hihaton kesäpuku pieniruutuisesta tai yksivärisestä kankaasta. B-F 1793 kaksinkertaisin rintakäännökkein varustettu kesätakki. B-F 1864 kesäpuku kuviollisesta kankaasta. B-F 1800 kesäpuku ruudullisesta kankaasta. K 5032 Ranta- ja ulkoilupuku." Pitäiski löytää ompelija joka pienentäisi (olis siellä kai suurennettaviaki) vanhoja mekkojani. Yhtään ei haittais ees jos ens vuonna en olis 'ainoo' joka kulkis vanhoissa mekoissa. heheh. Eksyin ehkä tehtävänannosta... No herään aamulla vielä vähän aikaisemmin ja teen tehtävät loppuun. Eihän tässä hätää kun vaatetuski valmiiksi mietitty kesäkuulle...

2 kommenttia:

  1. No niin mullakin ois yks tosi iso työjuttu tehtävänä ja deadline pukkaa päälle ja mä vaan bloggaan :/ melkein jo vanne kiristää päätä. Mutta noiden vanhojen lehtien luku on kivaa puuhaa! Ehkä siirryn seuraavaksi niiden kimppuun... Vanhat mekot ovat sitten niin ihania!

    VastaaPoista
  2. Just tuolla itseasiassa kirjoittelin deadlinestä. Aika meni aika täpärälle mutta kerkesin.. :)

    Jatkan tästä itekki myös ison työjutun parissa. Josta tulee varmasti todella jännittävää ja hienoa. Kuvaakin tästä hetkestä laitoin kun kaikki paikat on jo oikeastaan revitty auki ja sen jälkeenhän aloitetaan täydennys..

    Pistetääs vanhat mekot heilumaan ja vähä vauhtia lanteisiin niin eiköhän kuule saada kaikille osapuolille hyvä mieli. hihih*

    VastaaPoista