lauantai 27. elokuuta 2011

Askarteluhuoneeni

Nyt täytyy sanoa etten muista olenko teille edes työ/askarteluhuoneestani koskaan vilausta näyttänytkään... Nyt sen näette. Tänään taas tuli vähän järkkäiltyä siellä!! Tässä on sitten se hyvä esimerkki, ettei kaiken tarvitse olla sitä samaa linjaa talossa. Tämä huone on aivan erimaata ja siitä minä pidän. Siellä vaihtuu myös tyyli laidasta laitaan, suhteellisen pienessä ajassa. Tämän päivän muutos oli valkoisesta.. Noooh, nyt näette!!:)Täällä minä askartelen, maalailen, teen koruja jnejne..
 Ompas se kyllä piristävä taas. hih* 

Oikein ihanaa ja tunnelmallista venetsialaista!!
 Lähden rannalle katselemaan kynttilöitä ja ilotulitusta. :)

5 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta =)
  Mä oon Nellin huoneeseen suunnitellu tuollaista lokerikkohyllyä, niinku sulla tuo valkoinen! Siihen sais kätevästi sullottua leluja ;O)))

  VastaaPoista
 2. Oih, ollappa minullakin moinen huone. Liian pieni talo ostettiin ;D

  VastaaPoista
 3. Outille kiitokset. Se on kyllä välistä liiankin hyvä lokerikko piilottaa tavaroita;) stihih*

  Alma, onhan teillä nyt melkein kaksi kertaa isompi talo kuin meillä?:) Ainakin kuvasta päätellen!hih* Kyllä pienellä järjestelyllä saa oman työnurkkauksen johon voi laittaa omat askartelu/ompelu jutut nätisti ja siististi esille.

  VastaaPoista
 4. Mistä toi lokerikko on ostettu ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Nella! Ikeasta löytyy tällä hetkellä kyseistä lokerikkoa monessa eri sävyssä ja monessa eri koossa. Tässä sinulle linkki ikean sivuille, mistä kyseinen lokerikko löytyy: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/productAlternative/?partNumber=80275887 Katso värivaihtoehdoista valkoinen tai joku muu miellyttävä väri, niitä oli useampi! Jos nyt saisin päättää niin ostaisin itselleni vaaleanvihreän sävyisenä. :)

   Poista