torstai 26. syyskuuta 2013

makkaranpaistoretkellä

Kävimme eilen todella kivassa paikassa retkellä, makkaranpaistossa. Alueen kummallakin puolella kiemurteli syksyinen joki, jonka virtausta sitten tutkittiin porukalla. :) Itse 'kikkailin' kameran kanssa aina minkäki puun juurella!! Kivassa seurassa aika meni nopsaan ja pienimmillä (vähän isommillaki) alkoi jo uni painaa silmiä. Urheana jaksettiin patikoida vielä pois, vaikka autokyytiäkin olisi ollut tarjolla. <3 Ensi kerralla varaamme aikaa koko päivän ja varaudumme ehdottomasti talvivaatteisiin. Retkellä näimme myös ensimmäiset lumihiutaleet!!


Löytyi taas todella tutustumisen arvoinen retkipaikka.
 
Joko te olette nähneet ensilumen leijailevan?

7 kommenttia:

 1. Kivan näköinen paikka :) Onko Kalajoen puolella? Onneksi en oo vielä nähnyt lumihiutaleita, syksy saa vielä vähän aikaa jatkua mun puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu paikka on kyllä kiva ja on Kalajoen puolella. :) Kyllä taidan jo etsiä pian talvivaatteet esille, sen verran vilukissa olen. Hihih.

   Poista
 2. Voikun ihanan näköinen paikka!!!
  Täällä tuli eilen ensilumihiutaleet, joita mä tosin en itse nähnyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi pitänyt päästä joen toiselle puolelle kuvaamaan kokonaisuutena paikka, kun oli niin kaunis. Melkein vois sanoo et käytiin ruskaretkellä kun oli niin kaunista väriloistoa jossainpaikoin. :)

   Poista
 3. Tavallaan ollaan,nääs se ensilumi. Sellainen luotiin kuvauksiin maanantaina ;D

  Jos ei ihan vielä lunta kuitenkaan. Ihan käytännön syistä. Lämmintä lupaavat, vaikka öisin meneekin pakkaselle etelässäkin.

  Mukava maggararetkipaikka. Täällä Jovelassakin grillattiin makkaraa tänään illalla. Hyvin maistui ja kuuma makkara sai hengityksen höyrystymään vilpoisessa syysillassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mä tykkäisin hyppiä feikkilumessaki. :) Kuulostaa aina niin kivoilta noi teijän kuvaukset. Ootan taas ensimmäisen lumiukon tekoa, vaikkakaan ei sen hetki ehkä oo vielä. Enstes pitäis varmaan taas haravoida piha pudonneista lehdistä ja roudata takkapuita lähemmäs puuliiteristä (ihan vaan ajatellen jo kolmen kympin pakkasia). Mietinnässä mihkä keksin niille puille paikan tänä vuonna.

   Poista