maanantai 22. elokuuta 2011

Pihakirppiksestä

Olen tainnut mainita teille sanan pihakirppis pariin otteeseen viimeaikoina. Pidin tosiaan viikonloppuna (hiukan yllättäenkin) pihakirppiksen. Ihan kokeilumielessä näin alkuun. Onhan sitä (jokaisella) ylimääräistä kotona ja tokihan siitäkin on kiva välillä päästä eroon. Nappasin siskot, serkut, äitin ja kummitätin mukaan "tähän leikkiin" ja niinhän meille kehkeytyi nauruntäyteinen, kiireinen, välillä jopa hiukan hysteerinenkin päivä. Mutta minä ainakin olen tyytyväinen lopputulokseen. Mukava ja erilainen päivä. Mukavia ihmisiä kävi. Yhden kerran oli sen verran hiljaista että kerkesin kahvittelemaan. 

Kaikki varmaan miettivät tienaako tuolla, no voi olla jos mainostaa ainakin paria viikkoa ennen, ei niinkuin me tehtiin, kolme päivää ennen. :) Pidetään pihakirppis pitempään kuin kolmeen asti päivällä, ihmiset kaahailivat pihaan juuri ennen kolmea kun töistään olivat päässeet. Jos vielä sattuisi olemaan ihana keli, meidän päivälle sattui pilvinen, kylmä ja syksyinen keli, joten ihmiset ehkä luulivat että voivat saada vesisateen niskaansa piipahtamalla. Meillä oli kuitenkin suunnitelma tähän asiaan, autokatos ja autotalli. Kaikki oli aseteltu katokseen ja talliin, ainoastaan mattotelineillä roikkuneet hengarivaatteet olivat ulkosalla, mutta nehän olisi porukalla nopeasti nostettu suojaan sadetta. 

Niin no niin, rahaahan olisin ehkä voinut hiukan tienata mutta toisilla oli niin ihania juttuja myytävänä, joten tuli tehtyä itsekkin ostoksia siinä samalla. :) *yllätyssss*  Toisethan saattoivat tienata, koska eivät ole yhtä helppoja asiakkaita ku minä. hih.

Tässä teille hiukan maistiaisia pihakirppiksestämme. Otin kuvia jälkeen, koska kamera olisi voinut pelottaa iloiset ihmiset pois.  

Kuten huomaatte, paljon oli kaikenlaista, en tiedä mitä teille niistä edes olisin kuvissa näyttänyt. Nyt kun katsoo niin astioita ja huonekaluja en kuvannut ollenkaan.. Mutta jos haluatte tietää mitä jäi näkemättä niin seuraavalla kerrallahan voimme nähdä pihallamme.  Sinne jäi mm. vauvan/lasten/aikuisten vaatteita, äitiysvaatteita (kait,) sisustusjuttuja, askartelu juttuja, pokkareita, kukkalautoja/telineitä paria erilaista, sängyn"kehykset", puhelinpöytä, mattoja, lasten pyörä jnejne... Ihmettelimme itsekkin että kuinka tätä onkaan kertynyt... :) 

Kiitokset vielä kaikille osallistuneille. 
Oli kiva päivä!:)

Täytyy vielä mainita, poskien punastumisestani. Kurkistakaapas tänne La Petite Princesse Projektia pukkaa bloggaukseen!!:) Oli ihanaa olla avuksi. 

11 kommenttia:

 1. Nyt vaan pitäis sitte sunki keskittyä ihan rauhassa täällä meillä sisustaan... :D

  VastaaPoista
 2. No pitääpä yrittää järjestää aikaa, rauhallisuutta en voi taata mutta lupaan tulla tekemään sen sisustussuunnitelman joku päivä. Aloitetaan katsos hissun kissun jostakin huoneesta, mennään vaikka kaikki huoneet läpi jos haluat. :) Itte täällä suunnittelin kirjahyllyn kokeilua olohuoneeseen.

  VastaaPoista
 3. ..mä varaan kanssa sut suunnittelemaan mein sisustukseen jotakin uutta ja kivaa! :)ja pihalle kanssa.. Saat lopettaa sitten pikkuhiljaa tuon sun normaali päivätyön :D Niin ja kiitokset myös kirppiksen "emännälle" järjestämisestä!

  VastaaPoista
 4. Ensimmäisenä Riitta teille hommataan uusi kunnollinen tietokonepöytä PISTE. Vanha heitetään roskiin tai myydään pilkkahintaa, myös se meidän toinenkin, siitä toisesta taloudesta. Eivät sovi kenenkään meidän taloihin!!!!

  Nojoo, järjestetäämpä aikaa myös sinne. :) Kyllähän tuo päivätyö haittaa mukavia harrastuksia!!! Heh vitsivitsi*

  VastaaPoista
 5. Kiitokset myös teille. Tehän meidät piditte kylläisinä, toinen toi hyvää lämmintä ruokaa ja keitti kahvia (kait) ja toinen leipoi iltamyöhään piirakkaa. Joka oli niin hyvää etten kerennyt muilta herkkusuilta ku pienen nökäreen maistamaan. :) Nam.

  Marju: Mähän sanoin että joku sen seinälipun ostaa, sehän meni melkeen heti!8)

  VastaaPoista
 6. Aloimpas tässä miettimään josko omissa kavereissa olisi halukkaita pitämään kans tälläisen tapahtuman :)

  VastaaPoista
 7. No luulen että innokkaita riittää. :) Pistät kattoos vaiks vanhan kunnon amis-tyttö-köörin kasaan ja pihakirppiksen pystyyn. ;) Itse olen miettinyt että onnistuisiko täällä päin semmonen peräkonttikirppis, kuulostaa ainakin hauskalta.

  VastaaPoista
 8. Heippa! Piipahdin katsomassa blogiasi kun näin osoitteen tuolla PPDecoran fb sivuilla. Kivalta näytti, tulen toistekkin paremmalla ajalla. :)

  VastaaPoista
 9. Olipas kiva yllätys. Tulikin heti halu lähteä katselemaan PPDecoraan, löytyisikö jotain uutta ihanuutta kotiin. :) Varmastihan tietenkin löytyisi. Tällä hetkellä ehkä olisi mielessä kuitenkin servettirenkaat, syksyisiin tunnelmallisiin kattauksiin.
  (Kirjoitin ylös ettei unohdu.)

  Tervetuloa uudestaan Anonyymi. Olisi tietenkin ihan kiva kirjoittaa takaisin vaikka nimimerkille ellei nimellekkin:)

  VastaaPoista
 10. Hei apua, mitä sä tekisit tuulikaapin ja eteisen väliselle ovelle, jossa on ikkuna? Tiätkö, sellainen, mitä on rivarikämpissäkin?! Mä yritän ottaa sulle kuvanki jossain vaiheessa!
  Tällä hetkellä siinä on sellainen mummoverho xD *anopin jäljiltä*

  Mulla on tuol kultainen Welcome to our home tarra, mietin et laittasko sen siihen vai tuulikaapin seinään... Mut mietin, et mitä sen oven lasin kans tekee?!Et pitäskö siin olla joku verho vai jotain muuta?! *hankalata*

  VastaaPoista
 11. No otappas Outi kuva siitä mukaan kun perjantaina nähdään... :) Se sisustustarrahan olisi ihan kiva mutta ei kannata laittaa sitä ikkunaan, eikä tuulikaapin puolelle, koska kukaan sitä ei välttämättä huomaa siitä.

  Jos otat vanhan verhon siitä ikkunasta pois ja kokeilisit sitä tarraa ikkunan alapuolelle, sisäpuolelle, niin miltä se näyttäisi.

  En tiedä minkä näköistä teidän tuulikaapissa on niin vähän hankala sanoa. Jos se on vaalea ja sisältäpäin katsottuna ei ole paljoo tavaraa näkysällä niin verho pois vain eikä mitää näin pimeän tullen tilalle. Katsoisin miltä se näyttää ja jos ei ole kiva niin hommataan vaikka siihen yhdessä kangas ja tehdään hienot uudet verhot siihen.

  Sittenhän sinne tuulikaapin puolelle voisi näin syksyllä laittaa roikkumaan katosta muutaman lyhdyn jnejne..

  Voiiii, jutellaan tästä perjantaina lisää?:) Mä niin pidän huolen että tulet käymään hallilla.

  VastaaPoista