keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Talvilomalla

Täällä vietellään talvilomaa, jonka aloitimme tampereen reissulla. Reissu oli kiva tuulisesta säästä huolimatta mutta aina on myös kivaa tulla kotia reissusta. Josta huomasinkin ajattelevani ensimmäistä kertaa että KOTIA, siis meidän omaan kotiin, nyt sen tunteen tunsin ensimmäistä kertaa oikeen. Kaikille tutuille/tuntemattomille tiedoksi, ostimme viime vuoden loppupuolella oman omakotitalon, jonka ensin remontoimme, pintaremonttia vain, seitsemän kerrosta tapettia revittiin seinistä ja silleen... :) Eli vasta tässä pikkuhiljaa huomaa kaikkia ihania pieniä yksityiskohtia mitä tämä oman talon omistus tuo tullesaan kuten noinkin pienen ajatuksen "ihanaa tulla kotia."
Kävimme tampereella tuttavien häissä, onnittelut vielä kertaalleen heille. Oli tosi kivat ja hienot häät, oli mukava nähdä kavereita ja oli tosi herkullista ruokaa, koko tampereen reissun ajan söimmekin vain joko hotellin aamu bufeessa tai ravintoloissa, NAM. Perjantaina kävimme Restaurant New York kitchen&bar:ssa, mukava paikka ja hyvää ruokaa ja palvelua. Minä söin China Chickenin joka muuttui gluteenittomaksi vaihtamalla Szechuan-Sesam-kastikkeen, toiseen, johonkin tuliseen ja hyvään. Miehet söi valtavan suuria pihvejä, oli varmasti hyvää ja täyttävää. Illan päätteeksi kävimme 8-pallossa pelailemassa, minä valokuvaamassa.
Lauantaina valmistauduttiinkin hääjuhliin enkä kerennyt paljoa tekemään mitään muuta, tai no aina on aikaa hiukan käydä valokuvaamassa. Sunnuntaina päivä menikin leppoisasti. Käytiin ikeassa, eihän nyt miehet lähe matkaan, parempiki aina niin... Sunnuntai iltana herkuteltiin Amarillossa, söin Chicken & Chipsin joka oli gluteeniton ja hyvää oliki! Kotimatkalla pysähdyttiin juustoporttiin, josta nappasin mukaan pari gluteenitonta munkkipossua ja erilaisia juustoja.
Eilen tultiin kotiin, matkalaukut on edelleen levällään, ehkä saan vielä loppu lomasta purettua tavarat, tuliasiet on kuitenki lapsille ja isille viety. Lumet oli tullu katolta loman aikana ja ne on lapioitu talon reunustalta. Onhan tuota tuossa kamalasti saanu aikaan lomalla. Ja enköhän keksi loppulomallekkin tekemistä, ei kyllä varmasti tule tekemisen pula, askartelutöitäkin on jäänyt tekemättä joten josko niitäkin kokeilisi saada valmiiksi.
Lässynlässyn ja kirjotan välistä kirjakieltä ja välistä aivan jotain muuta ku kieltä... :)

1 kommentti:

  1. Jollakin on ihan selvästi ollut tekstiä kirjoittaessa nälkä... :)

    VastaaPoista