keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Iiiiiiiiik lunta!Lyhyesti vain että kerkeen nauttimaan tästä lumesta, ennenku se sulaa.. Tein eilen pihatöitä vielä, viimehetken jutut jotka olisi toki varmaan pitänyt tehdä jo ennemmiin mutta kerkesin. istutin viimeiset kukkasipulit, puhdistin kukkapenkkejä, puunasin puutarhakalusteita tiskiharjan ja mäntysuovan kanssa ja kannoin suojaan, pesin kukkaruukkuja, ämpäreitä ja kaikkea mitä löysin ulkoa pestäväksi, kannoin lumilookat esille ja vastaisesti taas muut puutarhatyökalut pois ulkoa, haravoin viimeiset viiskytäkiloa havuneulasia ja vein pihalta 'rautaromua' porukoille suojaan. Paljon kaikkea muutaki ja koko päivä siihen meniki. Tunti ennenkuin sain pihatyöt päätökseen alkoi sataa vettä kaatamalla ja puoli tuntia ennen vesisade muuttui räntäsateeksi ja sen myötä pian lumisateeksi. En voinut illalla ku ihastella ikkunasta ulos. Aamulla verhojen aukasu aiheutti syvään huokaisun ja taisin sanoa ääneen että wauuuu. Iiiiiik meillä on lunta. Lumiauran äänet kuuluivat äsken ja joutsenet kailottivat suureen ääneen, taitavat lentää merelle kiireen vilkkaa! :) Nyt mä meen ulos, enkä tule takaisin sisälle. :) Mä niin tykkään tästä puhtaalta näyttävästä luonnosta nyt tooosi paljon! 

Kivaa viikonjatkoa!

Huomasittehan että blogiini voi nyt kommentoida ilman sanavahvisteita ja jatkossa hyväksyn kommentit ennenkuin ne tulevat näkyville blogiin. Tämä siis siks et viel suodatan sitä spämmipostia ja annan kuitenkin kaikille mahdollisuuden kirjoitella, mut en itekkään tykkää siitä että numerovahvistukset muuttuu automaattisesti sanavahvisteeks. Ei kukaan halua kommentoida sen takia.. Nyt saatte kirjotella niiiin paljon ku haluatte ja parempi oiski. :) 

8 kommenttia:

 1. Kyllä on talvisen kaunista! Säätiedotuksesta jotain tuollaista eilen kuuntelenkin, täytyypä kai itsekin tänään laittaa jo talvirenkaat, vaikkei täällä meillä(Satakunnassa) niitä olekaan vielä tarvittu, mutta voi olla täälläkin joku aamu sama näky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se lumi vaan on se joka tekee talven, heti tuli niin hyvä fiiliskin. Oon pomppinut ulkona monta tuntia tänään, vaikka on vähän paleltanut niin eipä ole haitannut. Parasta on kuitenkin se että maisemat ovat todella kauniita, voisin tuijottaa talvista maisemaa tuntitolkulla. :) Toivotaan teilekin talvisia maisemia ja kannattaa vaihtaa talvirenkaat, sitähän ei koskaan tiedä.

   Poista
 2. Oih! Ihanan näköistä!! Ihana talvi! :) Täällä vielä ihan harmaata. Tosin meni jo pakkasen puolelle, mutta lunta vielä odotellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl tätä on jo ootettukki!!! Pakkanen kiristyy kokoajan, nyt jo -8,5 astetta. Toivottavasti teillekki tulee pian lunta (ja toivotaan ettei tää sula pois). :D

   Poista
 3. Oi ku kaunista! Täälläki lunta tullu. Talven parhaat alkaa, ku auton ikkunoita saa olla jatkuvati rappaamassa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi minulla ei ole auto päivisin käytössä ja tähtään siihen että toi parempi puolisko ois just ikkunanrapaamiset tehny ku lähden autolla liikenteeseen.. Hihih hups* :D Ei vaan. Nyt naatitaan tästä kauneudesta, sillä kuulin että ens viikolle on taas luvattu plus asteita ja vesisadetta, blääh. :)

   Poista
 4. Lumen tuloon sanon vain, että "NOOOOOUUUUU" :) Tai oikeastaan, että Not yet. Meillä on ihan vielä rakennusprojektit kesken, että talvi ei vaan voi vielä tulla. Sorry, vaikka kauniit on kyllä kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Onneksi" me asutaan Pilvi niin kaukana toisistamma ettei se että meillä olisi lunta välttämättä vaikuta teidän tilanteeseen, tai toivotaan ainakin niin. Teillä se kulkeminen ja rakentaminen on vähän hankalampaa kyllä sitten. Meiltäkin lumet sulas kokonaan, muutama hassu pieni lumikasa löytyy vielä sieltä mihin sitä eniten lykkäsin. :) Maa on kyllä jäässä nyt kun pakkaslukemat ovat pysyneet miinuksen puolella, mutta en usko että lunta vielä sataa hetkeen, liekö ollenkaan. Olen jo tuudittautunut ajatukseen että tämäkin talvi eletään vähälumisena (vaikka toivoisin salaa että sitä tulisi). Tsemppii rakennuspuuhiin, toivotaan että kerkeette tehdä sen mitä olitte ajatelleet. <3

   Poista