sunnuntai 2. marraskuuta 2014

hallapääjuhlat

Aloimme viikolla viestitellä ystävän kanssa, josko viikonloppuna kokoontuisimme istumaan iltaa vanhalla porukalla. Päätimme että illanistujaiset pidetään systerillä, nyyttärityylillä. Minäpä se sitte en antanut asian jäädä siihen, vaan yllytin osaa porukasta tekemään tarjottavat halloween-teemalla. Kaikille tätä en kertonut kun ei ollut tarkoituskaan juhlia halloweenia. Perjantai iltana sitten vielä intovuin vähä myös askartelemaan halloween somisteita, ihan pikkasen vaan koska tiesin illan edetessä pelikorttien täyttävän pöydän. Sit viel päätin et mein pikkuskiditki saa käydä alkuillasta vähä napostelemassa herkkuja. Eihän halloweeni oo mitn ilman pieniä ihmettelijöitä. Hahaa, meijän pikku NaaNaa oli sanonut että pian lähtään hallapääjuhliin. Ihana! <3 Hallapääjuhla = halloween. Ihan kaikkea eivät suostuneet maistamaan kun tais olla vähän epäilyttävän näköistä tarjottavaa. Miten muka hämähäkiltä näyttävä keksi voi maistua hyvältä. Halloween yllätys meni kyl sit täydest aikusiinki ku keksittiin niille uudet nimet tullessaan "sä näytät aivan terminaattorilta" jne jne.. :)

Lösähtäneitä kakkapökäleitä, kurpitsoja, hämiksii, kummituksii, yökkäpiirakkaa jne.. :)
 Huh, meil oli kivaa ja teki hyvää nähdä vanhalla porukalla! Huippu halloween taas.

Juhlittiinko teillä halloweenia? Kuulin että täällä pohjanmaallakin oli kiertänyt
karkki tai keppos-tyyppejä. Huipppuuu, ku oisin lapsi nii oisin niin mukana!!!

Taitaa muuten huomenna vaihtua halloween banneri johki muuhun.. Halloweenit juhlittu!

4 kommenttia:

 1. Tänään kelpasi hämiskeksit,kun selitin että jalat olivat lakeria ja silmät sokerivesikuorrutetta...lopuista tappelivat keskenään että kumpi saa ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, hyvä että kelpas kun olis pian jäänyt syömättä. Minäku luulin tehneeni taas liian vähän tarjottavia. :)

   Poista
 2. Mahtavia tarjottavia ja koristeluita. Näyttää olleen kivat bileet. Meilläkin juhlittiin pienimuotoisesti, mutta ensi vuonna olisi kiva järjestää isot kemut. Tosi kivoja juttuja sulla täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli kyllä! Mulla on välillä paha tapa taikoa materiaalittomasti jotain askaretta juhliin, eli ei tääkään mitään isoa vielä ollut. Kun siskon lapset kasvaa vielä vuoden kaksi niin järjestän isommat juhlat, sillä pienimmät jännittivät vielä näinkin ei-pelottavia asioita! :) Kiitos Saga ja toivottavasti viihdyt mukana, mun vähä hassuissa jutuissa!

   Poista