maanantai 3. marraskuuta 2014

Ihan pöllö!

Tiedättekö sen tunteen, kun odottaa varaston valmistuvan ja sisätiloista saa sen varastoitavan tavaran pois silmistä (nimenomaan pois silmistä). Oon täällä jo keräillyt tavaroita jo (malttamaton) jotka saan sitten viedä varastoon kun se on valmis. Nyt koti on siis aika pommin jäljiltä, laatikkoa siellä laatikkoa täällä, mutta pian (voi toivottavasti pian) saan kodin siistiin kuntoon ja sen jälkeen jo voiski alkaa kunnolla laittamaan sisustusta talvikuntoon. Aloitin tänään näin, ohjeet kirjotettu itelle muistiin jatkoa varten: ota tyhjä laatikko käteen, kerää sisustusesineet jne laatikkoon, laita tavarat laatikoineen pöydälle, katsele hetki (esim sitä tyhjää kirjahyllyä) ja makustele miltä se näyttää tyhjänä. Sitten käännetään suunta takaisin, lisätään mieluisin asia, sitten seuraava ja seuraava. Jos tarvetta on niin lisää, mutta ihan vaan ne kivoimmat ja oleellisimmat (esim talvelle). Näin se homma eteni tänään. Mun olohuoneen sisustusesineiden takaisin laitto alkoi tästä kivoimmasta:
Ihan superhauska pöllövalaisin. Itseasiassa mulla on niitä nyt kolme, mutta vain yksi lensi olohuoneeseen. Kirjahyllyn päällinen on aina ollut se meidän 'pimein paikka talossa' joten pienten jatkoroikkien piilottaminen kävi hyvin nättiin ku hoksasin että nyt tää pöllö jää tähän.
 
Mitä kaikkee kivaa vielä keksinkään. Voi ku voi yks ihminen mennä sekasin yhdistä pöllövalaisimista! :)

Ainiin, kurkistin pikkiriikkisen jo joululaatikoihin. Oli pakko, kun piti kantaa laatikot sisälle remontin tieltä. Hihih. Rakentaminen on jäänyt nyt (onneks) pariksi päivää, ku ootellaan laminaattien asettumista kylmäsäilytyksen jälkeen. Hahaa, sain kuin sainkin laminaatitkin kierrätysmateriaalina. :) Jos nyt keskittyis siihen sisustamiseen siis!! :D

Hei kivaa alkanutta marraskuuta. Mä ootan niin huomista iltaa, kun on luvattu paljon lunta ja pakkasta. Huomenna kuskaan kyllä puulaatikot täyteen puita, istun takkatulen ääressä, kurkistelen ikkunasta ulos!! Se on hyvä suunnitelma sitten sisustamisen jälkeen. Eiks je!!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No eikö vaan ja arvaa mitä, mulla on niitä nyt kolme! :D Jee.

   Poista
 2. LUKIJOIDEN TOIVEESTA OTIN SANAVAHVISTUKSET POIS JA HYVÄKSYN KOMMENTIT ITTE JATKOSSA. Vaikka kommentti ei tule heti näkyville niin kyl se sieltä tulee, heti kun hyväksyn sen. Elekee olko huolissanne, saa kommentoida jatkossakin ja pitääkin kommentoida. Senkin hassut. <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Se toimii ja myönnän syyllisyyteni, ehkä ihan pikkiriikkisen oon hassu. o_O

   Poista
 3. Tyylikäs pöllö! Ja kaunis on kuva sen taustallakin :)

  VastaaPoista